News

Horoscop Urania pentru miercuri, 8 mai. O zodie are parte de trădare în dragoste

07.05.2019 | 14:18
Horoscop Urania pentru miercuri 8 mai O zodie are parte de tradare in dragoste

Potrivit horoscopului prevestit de Urania, miercuri, 8 mai, o zodie are parte de trădare în dragoste! În general, lăsând deoparte zodia care va suferi, se anunță o zi plină de gânduri. Unii nativi se gândesc la regimul locativ și imobiliar, iar altora li se recomandă să fie mai activi și să-și găsească liniștea.

Horoscop Urania pentru miercuri, 8 mai

Fie că se îndreaptă spre un hobby, fie spre câteva ieșiri cu prietenii apropiați, orice este bun pentru a părăsi starea pe care o ai. De asemenea, pentru perioada 4-10 mai zodiilor li se recomandă să aibă mare grijă la persoanele cu care aleg să se înconjoare. De altfel, este o recomandare cu care ar trebui să stăm mereu în minte.

Horoscop Urania pentru miercuri, 8 mai. O zodie are parte de trădare în dragoste
O zodie are parte de trădare în dragoste
Sursa foto: hepta.ro

Berbec

Nativii zodiei se confruntă cu problema imaginii publice. Viața lor socială are parte de schimbări. Se arată rivalitate din partea unei persoane la care nu te așteptai în ruptul capului.

Taur

Taurii se atașează de o persoană cu care vor ieși curând. Miercuri, 8 mai, sunt foarte afectivi și emotivi, dar și puși pe relaxare și petrecere.

Gemeni

Gemenii nu stau atât de bine financiar. Răbdare, căci totul se va rezolva încet. Nu disperați, căci mai tare adânciți lipsa lor în interiorul vostru.

Rac

Pentru Raci se anunță probleme în dragoste. Ei vor simți ce înseamnă trădarea, ceea ce va fi dureros. Nu vă închideți în voi, nu e capăt de lume!

Leu

Leii lenevesc astăzi, căci simt că au muncit mult în ultima perioadă. Simțiți nevoia de suport emoțional, dar nici nu îl acceptați. Cine vă mai poate înțelege?

Fecioară

Fecioarele doresc să lucreze din ce în ce mai mult la partea spirituală. Au multe planuri în minte și, spre bucuria lor, se indică faptul că sunt și susținuți din toate părțile.

Balanță

Balanțele vor să simtă că trăiesc din nou! În ultima vreme s-au plafonat, au râvnit măcar la o ieșire. Nu e mare lucru să renunțați la o zi de lucru pentru voi! Încercați să vă puneți pe primul loc!

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion trec printr-o perioadă trăznet! Vor liniște sulfetească și o caută și în gaură de șarpe. Se mută, își schimbă locul de muncă și fac tot ce e nevoie pentru a se simți fericiți și pentru a le fi din ce în ce mai bine.

Săgetător

Sunteți deschiși la propuneri, comunicarea merge strună, iar prietenii roiesc în jurul vostru. Se anunță un eveniment în familie.

Capricorn

Capricornii primesc propuneri din stânga și dreapta, tocmai de aceea miercuri se vor simți confuzi și vor acționa precum niște somnambuli. Adunați-vă, nu e vreme de pierdut!

Vărsător

Aveți parte de surprize mari pe plan personal. Se anunță și câteva dificultăți, dar care se vor rezolva în scurt timp.

Pești

Trăiești 7 stări deodată și simți că nu ești tu însuți. Ai probleme interioare care nu te lasă nici să mori, nici să trăiești. Găsește-ți echilibrul! Relaxează-te, adună-te, e normal ce ți se întâmplă.