Life

Horoscop Urania pentru perioada 1 – 7 aprilie 2023. Conflicte pentru Gemeni, neliniște pentru Fecioară

Horoscop transmis de astrologul Urania pentru săptămâna 1-7 aprilie 2023.  Se prevăd conflicte și neliniștiri în viața zodiilor.
01.04.2023 | 09:56
Horoscop Urania pentru perioada 1  7 aprilie 2023 Conflicte pentru Gemeni neliniste pentru Fecioara
Previziunile Uraniei pentru nativi. Sursa foto: Libertatea, freepik, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noi previziuni despre destinul tău. Astrologul Urania îți transmite ce urmează în perioada 1-7 aprilie 2023. Te așteaptă o săptămână cu suișuri și coborâșuri. Gemenii se vor confrunta cu altercații, iar Fecioarele se vor simți agitate, sunt o parte dintre predicții.

Predicții Urania pentru 1-7 aprilie 2023. Ce se întâmplă cu zodiile

Din rândurile următoare poți afla ce bucurii te vor întâmpina încă de la începutul săptămânii și dacă viața ți se va schimba radical, în mai bine, așa cum ai visat dintotdeauna. În Univers are loc o nouă aliniere planetară, care va modifica traiectoria zodiilor.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii vor avea conflicte interioare. Asta după ce vor ieși la suprafață anumite suferințe și pe care cu greu le mai pot controla. Unii dintre acești nativi își vor vărsa frustrările pe cei din jurul lor, ceea ce va stârni noi altercații. Apropiații vor fi puțin supărați pe ei.

Taur

Taurii își vor întări relațiile cu partenerii de afaceri și vor intra puțin în jocul lor. Vor părea foarte înțelegători și că vor executa, oarecum, ordinele, însă sunt foarte vigilenți, căci își pregătesc terenul. Mare grijă la interacțiunea cu Taurii în săptămâna 1-7 aprilie 2023.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii vor avea, la fel ca Berbecii, parte de conflicte. În trafic sau în timpul unor deplasări de lungă durată din intervalul 1-7 aprilie 2023 vor fi foarte nervoși. Motivul ar fi unul întemeiat, căci aglomerația sau durata traseului i-ar putea aduce în punctul în care vor rata înscrierea la un curs, susținerea unui examen.

Rac

Racii nu vor fi în cea mai bună stare a lor în săptămâna 1-7 aprilie 2023. Vor fi ușor abătuți și nu vor ști pe ce cale să o mai ia în viață, din cauză că Marte va fi prezent în destinul lor. Din fericire, vor avea parte de multă susținere morală.

ADVERTISEMENT

Li se sugerează o plimbare prin natură, să citească lucruri care să-i destindă sau să meargă la o piesă de teatru. Nu ar strica nici o discuție cu un specialist în suferințele oamenilor, psihologul sau terapeuții îi pot ajuta să depășească mai bine obstacolele.

Leu

Leii intră în dubii. Se gândesc la o afacere, dar li se nasc multe semne de întrebare legate de funcționalitatea investițiilor. Nu-și doresc să piardă bani, dar nici nu știu dacă să-și asume riscurile. Un lucru este cert, dacă nu riști,  nu câștigi!

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele vor deveni anxioase. Se vor agita aproape din orice și își vor face griji legate de ziua următoare, de viitorul lor. Aceasta stare nu le va face bine, căci le vor apărea palpitații, probleme cardio-vasculare și dureri de cap. Mare atenție la sănătatea voastră, dacă vă aflați sub acest semn zodiacal. Ce se întâmplă cu restul nativilor aflați de pe Libertatea.

ADVERTISEMENT