Life

Horoscop Urania pentru perioada 16 – 22 aprilie 2022. Nativilor acestor zodii li se schimbă viața în Săptămâna Mare

Astrologul Urania a transmis ce îi așteaptă pe cei 12 nativi din horoscop în Săptămâna Patimilor. Sunt vești importante pe plan financiar pentru unele zodii.
15.04.2022 | 14:38
Horoscop Urania pentru perioada 16  22 aprilie 2022 Nativilor acestor zodii li se schimba viata in Saptamana Mare
Horoscop Urania pentru perioada 16 – 22 aprilie 2022. Foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

Urania prezintă horoscopul pentru perioada 16 – 22 aprilie 2022. Zodiile sunt sfătuite să nu acționeze sub imperiul emoțiilor în Săptămâna Mare și unii nativi se tem că se expun prea mult în fața celorlalți. Sunt vești importante în ceea ce privește banii pentru mai multe zodii.

Horoscop Urania pentru perioada 16 – 22 aprilie 2022. Ce vești urmează peste zodii

Zodia Berbec

Relații parteneriale de mai mare sau mai mică importanță, care pot și trebuie să se desfășoare sub controlul emoțiilor; nu reacționați vehement și intempestiv pentru că multe dintre provocările cotidiene, oricât de deranjante, vor fi trecătoare și nu merită să stricați un dialog util și corect pentru o mânie de moment.

ADVERTISEMENT

Zodia Taur

Taurii se pot convinge că au avut dreptate într-o chestiune care, chiar dacă nu le va conveni, nu poate fi evitată sau ignorată și care privește convingerile, părerile pe teme curente de viață sau de atitudinile unor persoane cu care nativii se intersectează în timpul activităților pedagogice.

Zodia Gemeni

Multora dintre cei născuți în zodia Gemenilor aceste fluctuații afective nu le vor face plăcere și, mai ales, nu le vor conveni nici în formă, nici în conținut, pentru că li se vor părea că îi expun prea mult în fața celor apropiați.

ADVERTISEMENT

Zodia Rac

Singurul context care trebuie evitat cu abilitate este asocierea bănească sau orice altă activitate care presupune ca nativii să se despartă de o sumă importantă de bani în numele prieteniei sau al unui câștig ipotetic.

Zodia Leu

O atenție specială trebuie acordată colaboratorilor sau subalternilor apropiați lor cu care nativii, dacă au funcții, pot să intre în coliziune dură și/sau nebănuită, iar efectele să nu fie deloc minore sau fără ecou pentru cariera lor.

ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară

Nota generală sau cheia pentru a specula aceste influențe astrale favorabile este diplomația, superioritatea mentală, „domnia”, alungarea egoismelor și a tendințelor demonstrative.

Citește continuarea horoscopului prezentat de Urania pentru perioada 16 – 22 aprilie 2022 pe Libertatea.

ADVERTISEMENT