Life

Horoscop Urania pentru perioada 18 – 24 martie 2023. Racii se simt în pericol, Leii au parte e o călătorie

Horoscop Urania pentru perioada 18 – 24 martie 2023. Racii ajung să se simtă în pericol, în timp ce Leii au șansa să călătorească.
17.03.2023 | 12:57
Horoscop Urania pentru perioada 18  24 martie 2023 Racii se simt in pericol Leii au parte e o calatorie
Horoscop Urania pentru perioada 18 – 24 martie 2023. Sursă foto: Libertatea, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru perioada 18 – 24 martie 2023. Astrologul anunță niște evenimente marcante pentru nativii din zodia Gemeni. De asemenea, Taurii întâmpină destul de multe provocări din punct de vedere profesional în următoarea săptămână.

Horoscop Urania pentru perioada 18 – 24 martie 2023. Fecioara poate lua o decizie înțeleaptă

Berbec

Pentru acești nativi, astrologul Urania anunță câteva momente speciale în perioada 18 – 24 martie. Mai exact, se pare că Berbecii vor petrece ceva timp cu o persoană extrem de apropiată. Poate fi vorba despre un prieten, care le va face o surpriză destul de plăcută.

ADVERTISEMENT

Taur

Se anunță mari provocări din punct de vedere profesional. Acești nativi vor fi nevoiți să participe la mai multe activități publice, unele chiar oficiale. De asemenea, se vor afla și în postura de a fi obligați să participe la unele conferințe, unde au de abordat diferite teme.

Astrologul Urania menționează însă că indiferent de activitățile la care participă, Taurii trebuie să învețe să evite zonele de conflict. De asemena, aceștia mai au șansa să își dezvolte o abilitate de a aborda și subiecte mai delicate.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Au loc o serie de evenimente marcante în activitatea profesională, dar și în viața personală. Urania spune că aceste lucruri ajung să îi destabilizeze pe acești nativi și de asemenea, îi pot indispune. Mai exact, ei ajung să nu fie de acord cu ceea ce se întâmplă în anumite sectoare de activitate. De aici pot apărea și o serie de dispute și controverse.

Rac

Acești nativi ajung să se confrunte cu un sentiment fie de pericol, fie de neșansă. Au de rezolvat o chestiune patrimonială în perioada 18 – 24 martie. De asemenea, toate informațiile pe care le vor afla și dialogurile purtate le vor genera niște de stări nu tocmai plăcute.

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru perioada 18 – 24 martie 2023. Mercur intră în zodia Berbecului

Leu

Urania spune că Mercur va intra în zodia Berbecului. Ce impact are acest lucru asupra Leului? În primul rând comunicare lor cu instituții, fie ele din țară sau din străinătate va fi una mai dinamică. De asemenea, Leii care vor să plece într-o călătorie, excursie, ori într-o delegație ar pute face acest lucru.

Potrivit astrologului, acești nativi reușesc mai repede ca niciodată să rezolve formalitățile privind astfel de călătorii. Astfel, lucrurile le merg destul de bine în săptămâna care urmează, mai precizează Urania.

ADVERTISEMENT

Fecioară 

Pentru acești nativi urmează o perioadă prielnică pentru a lua o decizie înțeleapta. De asemenea, este un moment oportun pentru a analiza și anumite detalii legate de idealurile ori atașamentele pe care le-au dezvoltat. Este vizat sectorul conștiinței, adaugă astrologul Urania.

Dacă vrei să știi ce se întâmplă și în viața celorlalte zodii și ce provocări apar, atunci continuarea horoscopului realizat de Urania, pentru perioada 18 – 24 martie 2023, poate fi citită integral pe Libertatea.ro.

ADVERTISEMENT