News

Horoscop Urania pentru perioada 25-31 mai. Două zodii pornesc pe noi direcții de viață

24.05.2019 | 14:34
Horoscop Urania pentru perioada 2531 mai Doua zodii pornesc pe noi directii de viata

În horoscopul realizat de astrologul Urania pentru perioada 25-31 mai, două zodii au parte de schimbări importante, chiar de direcții de viață. Din punct de vedere astrologic, săptămâna este marcată de opoziția dintre Mercur și Jupiter, eveniment care va produce o serie de angoase și de momente de cumpănă, scrie libertatea.ro.

Horoscop Urania 25-31 mai 2019: Ce zodii își schimbă direcția în viață

În săptămâna cuprinsă între 25 și 31 mai vor avea loc tot felul de răsturnări de situație în viețile zodiilor, mai ales pentru nativii de apă și de foc. Vor fi zile extrem de interesante din punct de vedere astrologic. Unele zodii pot pierde sume fabuloase de bani, altele îi pot câștiga într-o clipită, deci oportunități vor fi la drumul mare.

Berbec

Ești pus pe rezolvat chestii practice și ai numai de câștigat dacă vei continua să gândești pragmatic. Ai parte de momente favorabile din punct de vedere amoros. E o perioadă în care iei decizii importante. Începi să abordezi constructiv problemele pe toate segmentele vieții și ești ajutat din plin să faci exact ce îți propui.

Gemenii și Balanțele au o săptămână de neuitat. Sursa foto: pixabay.com

Gemenii  se ceartă cu persoana iubită

Taur

Ești susținut din punct de vedere astral în special spre finalul perioadei, căci din 31 mai Luna va trece prin harta ta. Vei avea nevoie de o doză de curaj, dar nici susținerea nu va lipsi de tot. Până pe 31 mai au loc tot felul de momente destul de complicate: insomnii, angoase, o serie de preocupări care te vor frământa.

Gemeni

Pot apărea tot felul de discuții în contradictoriu cu persoana iubită în zilele de 27 și 28 mai și asta îți strică destul de mult starea psihică. Apar apoi tot felul de negocieri contractuale care te fac să zâmbești din nou. Evident că multe dintre aceste întâlniri în interes de serviciu vor fi tensionate, însă nu trebuie să disperi.

Rac

Dacă îți bazezi mult credințele pe zvonuri nu vei avea o săptămână strălucită. Conflictele la domiciliul conjugal sunt deja la ordinea zilei. Vei avea însă parte și de surprize plăcute în tot vacarmul pe care va trebui să îl suporți.

Leu

E o săptămână solicitantă și pentru tine mai ales din punct de vedere medical. Ai nevoie de pârghii noi și de energie să îți consolidezi statutul social, autoritatea, să lucrezi la imaginea ta.

Fecioară

Devii lucid, pragmatic și faci pași importanți în propria ta evoluție profesională. Ești pregătit pentru o etapă nouă și asta e bine. Pot apărea neînțelegeri în familie, mai ales pe partea paternă (tată, bunic etc).

Balanță

Unele lucruri nu se vor întâmpla exact așa cum îți imaginezi tu. Ești pus pe tot felul de drumuri și ai tot mai mult convingerea că efortul tău nu este apreciat 100% la locul de muncă. Poate că e momentul să demonstrezi contrariul.

Scorpion

Lucrurile se precipită pentru tine în zona moștenirilor. Primești vești bune și ești pus pe fapte mari. Unele procese se pot încheia cu sentințe favorabile.

Săgetător

Câștigi bine orice bătălie cu factorul numit timp. Ești predispus la a trasa succes după succes pe lista ta de realizări.

Capricorn

Se îmbunătățesc anumite relații personale și asta trebuie să te bucure. Nu ai motive să îți plângi de milă săptămâna asta.

Vărsător

Înveți să fii prudent și asta e bine mai ales dacă întâlnești oameni noi. E o săptămână marcată de atenție și răbdare, de meticulozitate, lucrur care nu îți este tocmai specific.

Pești

Pleci de la tot felul de ipoteze greșit formulate. E o perioadă de confuzie, de trăiri ciudate și vei avea nevoie mai mult ca niciodată de sprijin emoțional. Acest horoscop este realizat de Urania pentru libertatea.ro.