Life

Horoscop Urania pentru perioada 28 ianuarie – 3 februarie 2023. Agitație mare pentru Lei

Horoscop Urania pentru 28 ianuarie – 3 februarie 2023. Ce le așteaptă pe toate cele 12 zodii în perioada următoare, conform astrologului.
27.01.2023 | 15:00
Horoscop Urania pentru perioada 28 ianuarie  3 februarie 2023 Agitatie mare pentru Lei
Horoscop Urania pentru 28 ianuarie – 3 februarie 2023 Foto Libertatea
ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru perioada 28 ianuarie – 3 februarie 2023. Iată ce le așteaptă pe zodii în următoarea săptămână, conform astrologului.

Horoscop Urania pentru 28 ianuarie – 3 februarie 2023

Berbec

Pot exista conflicte sau mici dispute cu colegii de la locul de muncă pentru acețti nativi. Poate fi vorba inclusiv de contradicții cu superiorii, care nu vor ajunge prea curând la un acord din partea ambelor părți.

ADVERTISEMENT

Taur

Horoscop Urania pentru zodia Taur. Acești nativi nu vor să împărtășească aceleași păreri cu toți cei din jur, mai ales pentru că nu cred cu adevărat în ele sau în logica din spatele acestora.

Chiar dacă un întreg grup susține aceste idei, tu nu ești de acord cu ele.

Gemeni

Horoscop Urania pentru Gemeni. Acești nativi află că nu au posibilitatea de acțiune la care sperau în vederea unor pretenții pe care voiau să le adreseze la anumite instituții.

ADVERTISEMENT

Ai foarte multă ordine în propriile gânduri, dar nu reușesc să ia decizii dacă sunt puși în fața acestora. Sunt voioși, dar instabili.

Rac

Vom vedea o evoluție a relațiilor de prieteni în cazul Racilor, după cum a transmis Urania în horoscopul săptămânii ce urmează.

ADVERTISEMENT

Pe 30 ianuarie se poate resimți o oboseală a nativilor, pentru că sunt supuși unui efort constant.

Nativii acestei zodii pot medita în această săptămână și sunt foarte nehotârâți în privința lucrurilor pe care le vor.

ADVERTISEMENT

Leu

Ai mult de așteptat în această săptămână după o decizie, iar persoanele implicate nu par deloc afectate de așteptarea prin care te fac să treci.

Pot exista inclusiv tentative de sabotare și durează până când toate ițele se descurcă.

Fecioara

Horoscopul realizat de Urania pentru săptămâna viitoare pentru Fecioară arată că la final de lună ai parte de recunoaștere, de succes și de apreciere din partea celor din jur.

Ai o relație mai rece cu prietenii tău și comunicați doar ceea ce este strict necesar. Fecioarele vor să demonstreze că se pot delimita de orice și oricine.

Horoscopul realizat de Urania poate fi citit integral pe Libertatea.

ADVERTISEMENT