News

Horoscop Urania pentru perioada 6-12 iulie. Cum va afecta zodiile intrarea lui Mercur în mișcare aparent retrogradă

05.07.2019 | 18:42
Horoscop Urania pentru perioada 612 iulie Cum va afecta zodiile intrarea lui Mercur in miscare aparent retrograda

Celebrul astrolog Urania a publicat horoscopul pentru perioada 6-12 iulie. Multe dintre zodii sunt prinse în proiecte ample la locul de muncă, iar acasă lucrurile scapă de sub control. Berbecii se confruntă cu probleme în familie, potrivit libertatea.ro

Așa arată horoscopul Urania pentru perioada 6-12 iulie

Berbec

Berbecii vor avea o stare bună la locul de muncă, char dacă vor avea ceva dificutăți. Șefii le vor aprecia eforturile. Vor avea însă ceva probleme de sănătate, legate de bilă sau de intestine, dar nu este nimic grav. Apar ceva probleme și în familie, dar cum apar, așa și dispar. Spre finalul perioadei, apar problemele materiale, însă Berbecii vor ieși la liman, ca de obicei!

Taur

Taurii au probleme acasă, pe fondul unor certuri mai vechi. Vor căuta tehnici de relaxare care au dat roade și în trecut. La locul de muncă situația este tensionată și poate degenera foarte ușor, așa că trebuie acționat cu tact și diplomație. Spre finalul perioadei prognozate, apar niște aspecte inedite în viața personală, mai ales pe nativii singuri, care ăși pot găsi jumătatea.

Horoscop Urania 6-12 iulie
Horoscop Urania 6-12 iulie

Gemeni

Gemenii sunt puși pe harță și sunt atrași de discuțiile în contradictoriu. Trebuie să se ocupe de chestiuni legate de o proprietate, unde nu sunt singurii proprietari, iar acest demers îi poate duce în instanță. Partenerul de viață face niște greșeli mici, însă sunt trecute cu vederea de nativul Geamăn, care nu mai vrea discuții aprinse. Gemenii adoră să îi trateze de sus pe ceilalți, iar acest lucru s-ar putea răsfrânge asupra lor.

Rac

Racul pare dispus să învețe, ori pentru școală, cursuri sau poate ceva nou la locul de muncă. Nativul va avea parte de câteva zile liniștite, apoi ceva se va întâmpla în viața lui, care-l va da pe spate. Nu va înțelege exact ce se întâmplă, dar poate oricând să apeleze la prieteni sau la rude mai în vârstă, care să-l ajute cu un sfat.

Leu

Nativii debordează de energie, iar șefii vor vedea acest lucru, de aceea le va oferi o mărire salarială sau Leii vor primi o ofertă mai bună de muncă, de la un alt angajator. Leii nu se vor implica în discuții contradictorii sau lucruri care să le schibe starea de spirit. Este posibil să suferiț o intervenție chirurgicală minoră. Leii sunt joviali și puși pe glume, dar și pe călătorii și activități care să le aducă relaxarea.

Fecioară

Fecioarele pot avea probleme de sănătate, în special cu inima, așadar este bine să mergeți la un specialist, dacă aveți un disconfort. Alfel, nativii găsesc răspunsuri la mai multe întrebări care le dădeau bătăi de cap în ultima perioadă. Sunt foarte raționali și gândesc problemele din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, spre finalul perioadei, riscă să înțeleagă greșit o persoană destul de apreciată și să-și schimbe ușor părerea despre aceasta.

Balanță

Nativii vor încerca să fie echilibrați și chiar vor reuși, în mare măsură. Așadar, nu vor vorbi aiurea, nu vor atrage critici asupra lor, dar nici nu se vor implica foarte mult în proiectele la care ar trebui să lucreze. Se cred nedreptățiți legat de un venit, poate cel salarial, și vor întreprinde acțiuni în acest scop. Nativii vor analiza bine situația lor și vor încerca să găsească motivele pentru care nu avansează și cam bat pasul pe loc.

Scorpion

Scorpionul vrea să se facă remarcat și îi va reuși în mare măsură. La locul de muncă lasă deoparte micile intrigi și se focalizează pe sarcinile trasate, iar colegii vor fi ușor invidioși. Scorpionii vor renunța la prejudecți, cel puțin pentru câteva zile și se vor implica în noi proiecte care se pare că le vor aduce câștiguri destul de frumoase.

Săgetător

Săgetătorul află niște vești care îl vor răscoli puțin, iar asta nu îl va face decât să se contreze mai bine la locul de muncă, să fie mai implicat ca niciodată. Dau dovadă de atenție distributivă și rezolvă sarcinile primite în timp record. Luna își va începe tranzitul în sectorul zodiacal natal și le va da Săgetătorilor un sprijin util prin energie, vitalitate și optimism

Capricorn

Nativii vor fi nevoiți să ia o decizie majoră, legată de carieră sau de poziția lor socială. Atenție la ceea ce se va întâmpla în preajma zilei de 12 iulie, în planul relațiilor dintre părinți și copii, cu consecințe bănești sau materiale: cu cât copiii sunt mai mari sau sunt maturi cu atât mai complicat va fi de trăit și rezolvat momentul de către părinții în vârstă

Vărsător

Vărsătorii vor fi prinși într-n conflict verbal care va putea avea loc la serviciu sau chiar acasă Spiritele se încing, îns totul va reveni la normal în scurt timp. Nativii vor avea ceva probleme legale și vor fi nevoiți să meargă la autorități pentru detalii sau pentru a afla cum să iasă din încurcătură. În această perioadă, se poate întâmpla un fapt de viață care să joace un rol important pe direcția rezolvării unei chestiuni de sănătate. Evenimentul poate să nu pară astfel în aceste zile dar el se va reflecta, ca atare, mai târziu

Pești

Dispute la locul de muncă, pe ton ridicat, la prima oră a dimineții, însă problemele dispar așa cum au apărut. Cu tate acestea, s-ar putea să suferii de un episod de tahcardie care să vă sperie, mai ales pemembrii familiei. amalgam de stări speciale din categoria celor emoţionale, sufletești, spirituale: inspirație, telepatie, sensibilitate sporită de presimțiri și trăiri intense, utile celor care desfășoară activități artistice sau interpretative. Peștii vor pune accent pe carieră, dar și pe imaginea lor în societate.