Life

Horoscop Urania pentru perioada imediată. Zodia care va da lovitura în toate

11.01.2021 | 21:21
Horoscop Urania pentru perioada imediata Zodia care va da lovitura in toate
ADVERTISEMENT

Horoscopul Urania pentru perioada imediată, mai exact pentru săptămâna aceasta aduce reușite din mai multe puncte de vedere pentru majoritatea semnelor zodiacale. Se anunță zile norocoase pentru unele zodii. 

Renumitul astrolog de la libertatea.ro, mai anunță că cei 12 nativi se vor bucura de foarte multe schimbări în zilele ce vin. De asemenea, aceștia vor avea parte de lecții de viață sau chiar vor pune burta pe carte pentru a știi mai multe.

ADVERTISEMENT

Previziunile astrale și detaliile complete pentru fiecare zodie în parte sunt dezvăluite în rândurile de mai jos. Citește și vezi ce se întâmplă cu semnul tău zodiacal în perioada următoare!

Horoscop Urania pentru următoarele 4 zile. Ce se întâmplă în intervalul 12-15 ianuarie 2021

Berbec

Taur

Șanse uriașe de a avansa în carieră, de a ocupa un loc în ierarhia superioară. Luna Nouă în Capricorn din 13 ianuarie poate aduce un nou început, totul ține de deciziile luate de nativ în perioada imediat următoare. Dialogurile s-ar putea să fie greu de înțeles.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Facilități de rezolvare sau de comunicare legat de conflicte mai vechi sau de partaj, în cazul unui divorț. Simți nevoia să fii radical și să refuzi anumite compromisuri. Ulterior, te concentrezi mai mult pe schimbări. Nu uita că acestea încep cu tine.

Rac

Relațiile de afaceri se consolidează zilele astea mulțumită renunțării la egoism. Fii mai clar în exprimări și obiectiv, în felul acesta poți „îmblânzi” oamenii din jur, dar și anumite situații. Obligații sau plata unor taxe care nu mai pot fi amânate.

ADVERTISEMENT

Leu

Vibrațiile pozitive te ajută să lucrezi comod și eficient la locul de muncă, în timp ce Luna Nouă va facilita și mai mult relația dintre bani și succes. Este posibil să accepți un nou statut din perspectiva unor valori care ți-au fost insuflate recent. Relațiile sunt excelente.

Fecioară

Stare relaxantă, veselie și calm privind viața sufletească și sentimentală. S-ar putea să nu poți trece peste niște adevăruri sau convingeri mai vechi. Nervozitatea sau confuzia îți pot da viața peste cap în ultimele zile astrologice, poate chiar te vei concentra mai greu la cele din jur.

ADVERTISEMENT

Balanță

Atitudine corectă față de unele persoane din sânul familiei, chiar dacă acest lucru nu este pe placul unora. Relații bune cu prietenii și rudele, lucru te va îndruma spre preocupări esențiale pe care le-ai dat deoparte până acum. Speranță și dorință de nou.

Scorpion

Impact pozitiv asupra celor două case ale banilor și avantajelor materiale. Unii nativi s-ar putea să realizeze cât de utile le sunt informațiile adunate de-a lungul timpului. Impuls spre învățare și pregătire profesională. Ți se permite lărgirea orizontului de cunoaștere.

Săgetător

Debordezi de energie, motiv pentru care poți face poate lucrurile care îți fac plăcere. Banii s-ar putea să fie în prim-plan, dar nu ca în 2020. Grăbește-te să oferi un răspuns concret legat de oferta de muncă primită în urmă cu câteva zile.

Capricorn

Un ciclu se încheie, altul începe. Anul 2021 aduce schimbări importante, în special legat de partea personală. Deciziile nu se anunță ușoare în perioada ce vine, însă te vor construi ca om. Recompensă sau salariu mai mare la locul de muncă.

Vărsător

Relațiile cu prietenii evoluează normal, firesc. Te bucuri de stabilitate interioară, greu de combătut de griji și probleme. Mai sunt lucruri pe care nu le înțelegi în totalitate, însă ai timp până în 2024. Traseul în viață se trasează și după piedici și obstacole, spun astrele.

Pești

Încerci să păstrezi anumite relații de ochii lumii, dar nu prea mai ține. Analizează și cântărește în cunoștință de cauză cum vrei să faci mai departe, pe ce drum alegi să mergi. Gânduri sau limpeziri bruște legat de anumite aspecte ale vieții tale.

ADVERTISEMENT