Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 1-7 mai 2021. Racul nu stă prea bine la capitolul relații

30.04.2021 | 13:40
Horoscop Urania pentru saptamana 17 mai 2021 Racul nu sta prea bine la capitolul relatii
ADVERTISEMENT

Horoscopul Urania pentru săptămâna 1-7 mai 2021 este marcat de un eveniment astrologic, și anume planeta Mercur va intra în zodia Gemenilor. Momentul are loc în data de 4 mai, imediat după sărbătorile de Paște. 

Potrivit astrologului este foarte important ca semnele zodiacale să fie atente la excesele alimentare și la situațiile din care pot ieși șifonate. Este o perioadă în care zodiile trebuie să fie atente la schimbările care intervin în plan sufletesc.

ADVERTISEMENT

Iată, așadar, care sunt previziunile astrologice pentru toate cele 12 zodii. Citește în rândurile de mai jos care sunt evenimente și întâmplările pentru perioada următoare.

Horoscop Urania pentru săptămâna 1-7 mai 2021, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Apelează la resursele de răbdare pentru a depăși o situație critică în primele două zile din mai. Relațiile de prietenie pot cunoaște clipe interesante, asta pentru că sectorul comunicării reprezintă un atu foarte important. Se anunță o bună exprimare până la mijlocul verii, dar și susținere astrală pentru cei care au examene de dat. Spor, energie și motivație.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești blocat și nu reușești să-ți exprimi unele idei sau convingeri. Constrângeri în plan ideologic, religios sau cultural. Posibile schimbări în funcție, dar și decizii greu de luat. Hotărârile vor fi mult mai pragmatice de acum înainte, în timp ce veniturile sporesc printr-un job suplimentar. Atmosferă plăcută și relaxantă în preajma prietenilor spre finalul intervalului astrologic.

Gemeni

Se anunță schimbări de opinie la nivelul aspectelor curente de viață personală sau publică, cât și o posibilă retrogradare. Laudă, simpatie sau succes în plan profesional. Multe lucruri sufletești se lămuresc datorită sfaturilor unor apropiați. Imaginație și bună capacitate de a gândi și de a te exprima liber. Găsești soluții pentru toate problemele.

ADVERTISEMENT

Rac

Relațiile cu partenerii de afaceri nu sunt tocmai bune și poți alimenta niște conflicte sau antipatii. Evenimente care te pot pune în fața realității când vine vorba de situații financiare sau patrimoniale. Posibil să împarți cu cineva un bun de care te-ai folosit numai tu, dar au și alții drepturi asupra lui. Spirit combativ pentru a face față vieții sociale sau profesionale.

Leu

Oboseală și lipsă de chef de viață la începutul intervalului astrologic. Context astral de la care nu se așteaptă modificări esențiale în regimul de muncă și salarizare, în timp ce relațiile pot fi interesante și provocatoare. Unele vești sau dialoguri pot pune o persoană anume într-o lumină proastă. Nu renunța la ideile pe care le ai, doar așteaptă momentul perfect. 

ADVERTISEMENT

Fecioară

Viață interioară cumpătată, fără excese sentimentale. Evită activitățile obositoare și solicitante, care îți pot modifica radical stilul. Bună exprimare și abordare corectă a situațiilor neașteptate. Împăcare cu partenerul de viață sau renunțare la mici orgolii și vanitate. Spre finalul săptămânii posibil conflict de interese, când e posibil să te simți cumva împins de împrejurări.

Continuarea horoscopului Urania pentru intervalul 1-7 mai 2021 poate fi citită numai pe libertatea.ro!

ADVERTISEMENT