Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 10-16 aprilie 2021. Racul mai are un pas până la succes

09.04.2021 | 13:19
Horoscop Urania pentru saptamana 1016 aprilie 2021 Racul mai are un pas pana la succes
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Urania pentru săptămâna 10-16 aprilie 2021 este marcat de două evenimente importante. Potrivit astrologului, în perioada următoare vom avea parte de Lună Nouă în zodia Berbec, care va avea loc pe 12 aprilie. 

Cel de-al doilea eveniment astrologic are loc două zile mai târziu, pe 14 aprilie, când planeta Venus intră în zodia Taur. Planeta își determină nativul să caute o dragoste sinceră, profundă și care să nu se piardă din cauza micilor probleme.

ADVERTISEMENT

Așadar, haideți să vedem în cele ce urmează care sunt previziunile complete pentru perioada următoare. Urania ne spune care sunt nativii care au mari șanse să se îmbogățească, dar și cine sunt cei care se confruntă cu probleme de sănătate.

Horoscop Urania pentru perioada 10 – 16 aprilie 2021

Berbec

Sufletul și mintea îți sunt invadate de liniște în prima parte a intervalului astrologic. Se anunță un nou început și se declanșează nevoia de schimbare în chestiunile de viață care țin de succes. Va trebui să depui un efort mai mare de adaptare la nou. Posibile deplasări.

ADVERTISEMENT

Taur

Mesaj calmant sau întâlnire relaxantă cu un prieten. Ești răscolit de gânduri și imagini din trecut și vrei să descifrezi un moment aparte. Beneficiezi de o stare interioară foarte bună și de o atitudine corectă în fața unor evenimente. Ești tot mai preocupat spre partea financiară.

Gemeni

Aprecieri pozitive și satisfacții la locul de muncă, primești multe laude. În planul relațiilor nu lipsesc conflictele și tensiunile cu amicii. Susținere frumoasă în planul gândirii și comunicării datorită Lunii Noi din zodia Berbec. Ocolești foarte bine obstacolele ieșite-n cale.

ADVERTISEMENT

Rac

Relațiile profesionale sunt în prim-plan perioada asta. Se accentuează autoritatea și succesul. Astrele mai aduc și toleranță și respect în relațiile cu prietenii. Avantaje, cooperare și bune avantaje cu persoanele de sex feminin. Mare atenție la problemele de sănătate.

Leu

Relaxare din punct de vedere financiar. E nevoie să iei decizii rapide și stricte legat de carieră. Astrele anunță că te bucuri de flexibilitate perioada asta, ești motivat și rezistent la stres. Schimb de idei sau conversații inutile cu oamenii din jur.

ADVERTISEMENT

Citește continuarea horoscopului Urania pentru săptămâna 10-16 aprilie 2021 pe libertatea.ro.