Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 10 – 16 decembrie 2022. Balanța are o perioadă delicată

Horoscop Urania pentru intervalul 10 - 16 decembrie 2022. Renumitul astrolog a dezvăluit care sunt previziunile complete.
09.12.2022 | 14:39
Horoscop Urania pentru saptamana 10  16 decembrie 2022 Balanta are o perioada delicata
Horoscop Urania pentru săptămâna 10 - 16 decembrie 2022, pentru primii nativi. Sursa foto: Antena 3 / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Săptămâna stă sub semnul unor evenimente extrem de importante. În dimineața de 10 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului și va sta până pe 3 ianuarie 2023. Mercur și planeta Venus nu lipsesc din ”peisaj”.

Horoscop Urania pentru săptămâna 10 – 16 decembrie 2022, pentru primii nativi

Berbec

Unele chestiuni domestice se rezolvă greu sau necesită mult timp. Planeta Venus din zodia Capricorn aduce impunere, seriozitate și etalarea unor calități personale necesare pentru un viitor important. Între 11 și 14 decembrie ai chef de viață și de mișcare.

ADVERTISEMENT

Ai o dorință foarte mare să faci o impresie bună în fața persoanei care îți place și cu care vrei să ai o relație amoroasă. Creativitatea este la cote maxime. Îți asumi unele responsabilități spre finalul serii de 16 decembrie. Risc de eveniment neplăcut în carieră.

Taur

Întreaga săptămână stă sub semnul unor discuții care pot degenera. Schimbul de cuvinte nu face plăcere niciunei părți. Sectorul ideilor și al aspirațiilor profesionale este consolidat de planeta Venus. Progresezi într-un domeniu de practică sau studiu.

ADVERTISEMENT

Mercur te ajută să-ți faci o analiză corectă a valorii personale. Pot exista confruntări între tine și persoanele în vârstă care fac uz de autoritatea lor. Relațiile cu prietenii sunt echilibrate și bazate pe cunoaștere și încredere. Se cere prudență până pe 11 ianuarie 2023 legat de cheltuieli și cumpărături.

Rac

Luna traversează zodia Rac și aduce beneficii, dar și etalarea unor însușiri și trăsături specifice. Luna Neagră, aflată în opoziție la grad perfect cu Pluton, nu aduce deloc evoluții calme, ci stres în relații și conflicte cu partenerii de afaceri.

ADVERTISEMENT

Din fericire, planeta Venus are rolul de a atenua aceste efecte negative. În plus, aduce rezonalitate și seriozitate. Poți primi o plată la locul de muncă care să nu fie legată de salariu. În intervalul 14 și 16 decembrie se anunță dialoguri utile și informații concrete.

Leu

Între 10 și 11 decembrie pot apărea probleme de ordin medical care îți pot da viața curentă peste cap. Venus și Mercur vin cu restricții autoimpuse și necesare pentru un trai prudent și protectiv. Luna vine cu tărie de caracter, voință și ambiție.

ADVERTISEMENT

Partea financiară este atent supravegheată. Opoziția Soare/Marte, pe direcția relațiilor cu cei din jur, alungă conflictele și iritările de tot felul. Sectorul legăturilor parteneriale nu oferă un context favorabil abordării unor chestiuni majore și riscante. Nu asculta sfaturile prietenilor.

Fecioară

Pot apărea stări interioare de nemulțumire și revoltă provocate de prietenii cu care nu te înțelegi. Disputele se dau în jurul unei teme de interes colectiv. Unele dialoguri pot degenera și poți pierde un amic care se transformă în dușman.

Planeta Venus care intră în zodia Capricorn în zorii zilei de 10 decembrie traversează sectorul vieții afective. De asemenea, aduce profunzime, seriozitate și atenție către comunicare. Luna care tranzitează zodia Fecioarei vine cu echilibru interior, stabilitate emoțională și răbdare.

Balanță

Zilele de 10 și 11 decembrie sunt delicate și pot aduce haos și imprevizibilitate în dialoguri. Luna Neagră în opoziție cu Pluton vine cu tensiune pe sectorul carierei. În această perioadă trebuie lăsate deoparte inițiativele îndrăznețe sau care nu sunt absolut necesare.

Te mobilizezi să duci la bun sfârșit toate treburile din casă. Relațiile de familie sunt rezervate și cu o grijă pentru a nu strica acea puțină înțelegere care a mai rămas. E posibil să cunoști pe cineva cu un statut socio-profesional important care să te prețuiască la adevărata ta valoare.

Horoscopul realizat de astrologul Urania pentru perioada 10 – 16 decembrie 2022 poate fi citit integral numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT