Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 10 – 16 iulie 2021. Perioadă dificilă pentru o zodie

Horoscop Urania pentru săptămâna 10 – 16 iulie 2021. O zodie trece prin momente grele.
09.07.2021 | 15:34
Horoscop Urania pentru saptamana 10  16 iulie 2021 Perioada dificila pentru o zodie
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Urania pentru săptămâna 10 – 16 iulie 2021 arată că va fi o perioadă cu unele nemulțumiri și chiar greutăți pentru mai multe dintre zodii.

De asemenea, unii nativi trebuie să aibă grijă la felul în care gestionează lucrurile, să fie mai răbdători și să își interiorizeze propriile trăiri.

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 10 – 16 iulie 2021. Ce prevăd astrele

Berbec

Pentru Berbeci, această perioadă este una provocatoare în ceea ce privește viața de familie. Până pe data de 28 iulie, faptul că Mercur intră în zodia Racului sporește nevoia de comunicare acestor nativi.

Perioada analizată va fi una axată pe emoționalitate și afectivitate, iar argumentele vor fi date din acest punct de vedere. Starea de sănătate este una bună și Berbecii vor prefera, mai degrabă, să amâne lucrurile pe care le au de făcut decât să le accepte.

ADVERTISEMENT

Taur

Cei din zodia Taur pot învăța lucruri noi în această perioadă. Aceasta poate fi una marcată de examene și de începutul unei noi cariere.

Între 11 iulie și 13 iulie vor fi tensiuni între aceștia și rudele lor și este posibil să apară conflicte.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii au o perioadă în care trebuie să analizeze toate efectele pe care le au acțiunile lor, mai ales în ceea ce privește sectorul financiar.

Se prea poate ca ei să facă economii, având în vedere Luna Nouă din data de 10 iulie. Totodată, Mercur va intra pe 11 iulie în sectorul banilor și îi va ajuta să aibă acele principii sănătoase legate de finanțe.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii au o perioadă în care se pot echilibra și au o sensibilitate sporită, dar și o intuiție mai prezentă ca niciodată. Ei vor fi răbdători și vor fi mai atenți la felul în care se proiectează diferitele trăiri și experiențe de viață în interiorul lor. Cândva între 11 iulie și 13 iulie poate apărea o ofertă interesantă.

Leu

Pentru cei din zodia Leu, horoscopul săptămânal prezentat de Urania arată că vor simți nevoia de a pleca departe de tot haosul în care trăiesc și decid chiar să facă schimbări în ceea ce privește lucrurile pe care le mănâncă.

Acești nativi nu vor lăsa conflictele să se manifeste și aleg să se concentreze pe spiritualitate.

Aceștia vor avea, de asemenea, tendința de a-și impune punctul de vedere și de aici pot apărea niște tensiuni. Pe 15 și 16 iulie cei din zodia Leu pot atrage unele antipatii pentru că vor da niște argumente care vor deranja pe anumiți oameni.

Fecioară

Fecioarele vor avea o perioadă în care vor fi niște încercări are relațiilor de prietenie, după cum arată horoscopul săptămânal pentru zodia aceasta.

Vei analiza atât felul în care a început această relație, dar și sentimentele pe care le ai față de persoana în cauză și tragi niște concluzii.

Luna Nouă va determina acest nativ să aibă niște trăiri mai accentuate, fie că este vorba despre unele negative sau pozitive. De pe 11 iulie, Fecioarele simt nevoia de comunicare și pot chiar să facă unele propuneri sau să descopere unele informații și să facă decizii.

Între 13 iulie și 15 iulie luna traversează Fecioara și, tocmai de aceea, acești nativi vor fi mai temperați și răbdători

Citește continuarea horoscopului pentru săptămâna 10 – 16 iulie 2021 pe Libertatea.

ADVERTISEMENT