Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 10 – 16 septembrie 2022. Ce aduce Luna Plină în Pești

Urania a consultat astrele și a dezvăluit care sunt previziunile astrologice pentru intervalul 10 - 16 septembrie 2022.
09.09.2022 | 16:27
Horoscop Urania pentru saptamana 10  16 septembrie 2022 Ce aduce Luna Plina in Pesti
Horoscop Urania pentru intervalul 10 - 16 septembrie 2022. Zodii, marcate de Luna Plină. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Intervalul astrologic este marcat de un eveniment major, Luna Plină în Pești, care va avea loc în cursul zilei de duminică, 10 septembrie 2022. În aceeași zi Mercur intră în mișcare aparent retrogradă.

Horoscop Urania pentru intervalul 10 – 16 septembrie 2022. Zodii, marcate de Luna Plină

Berbec

Sănătatea se află sub semnul Lunii Pline în Pești, eveniment care are loc pe 10 septembrie. E o perioadă excelentă pentru spirit, suflet și psihic. Între 11 și 13 septembrie se anunță determinare și capacitate de mobilizare rapidă pentru a duce la capăt treburile curente.

ADVERTISEMENT

Mercur intră în mișcare aparent retrogradă și se întoarce în zodia Fecioarei, dar revine în Balanță pe 11 octombrie. Mercur aduce umbre de îndoială în parteneriate și nuanțe de ambiguitate. Unele promisiuni pot fi retractate sau apar condiții noi la vechile înțelegeri.

În perioada 13 – 15 septembrie mecanismele bănești vor funcționa pe baza acelorași principii astrale instaurate cu mai multe luni în urmă. Prietenii pot complica o situație financiară. Din 16 până în 18 septembrie vorbim despre dialoguri, agitație și scurte deplasări.

ADVERTISEMENT

Taur

Între 10 și 11 septembrie se consolidează o prietenie mai veche. Poți primi ajutor de la o persoană care nu îți este prietenă, dar care se implică în evoluția ta. Luna Plină netezește drumul spre comunicarea interumană și către aspirații, talent și simpatii.

Următoarele două zile aduc posibile destabilizări de scurtă durată, tulburări ale percepțiilor sau ale funcțiilor cerebrale. Datorită lui Mercur se reiau activități și proiecte puse în discuție în parte a lunii septembrie, în legătură cu locul de muncă sau cu salarizarea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în intervalul 13 – 15 septembrie Luna va tranzita Taurul și va aduce stabilitate interioară, echilibru mental și tărie de caracter în fața unor parteneri care exercită presiuni asupra ta. Din data de 16 reacționezi prompt în fața unor informații care privesc veniturile obținute din muncă.

Gemeni

Se consumă un moment spectaculos la final de săptămână. Acesta are legătură cu ascensiunea socială și cu progresul profesional. Eforturile depuse până acum sunt încununate de succes și ajungi să strălucești într-o ipostază publică.

ADVERTISEMENT

Astrele mai anunță că între 11 și 13 septembrie, se păstrează tensiunile născute în urmă cu ceva vreme între nativi și unele cunoștințe. Mercur retrograd aduce reluarea unor activități și proiecte puse în discuție în prima parte a lunii septembrie.

Următoarele zile răbdarea nu este suficientă și e nevoie de un tratament adecvat din punct de vedere medical. Sunt suferințe care provoacă inflamații și durere. Din 16 până în 18 septembrie calitățile sunt accentuate și ies la iveală o serie de disfuncţii la nivelul vieții casnice, obișnuite.

Rac

Idei interesante care pot veni ca o sugestie, cum ar fi conferințe, sesiuni de comunicări sau întruniri. Se deschide o nouă perspectivă profesională. Luna Plină clarifică unele situații confuze și intervine în corectarea unor erori.

Se pot face demersuri profitabile pe lângă instituţiile statului sau chiar deplasări la capătul cărora se rezolvă o chestiune mai veche. În intervalul 11- 13 septembrie 2022 ai parte de ipostaze presante în plan profesional, dar și decizii ce trebuie luate în regim de urgență.

Mercur în mișcare aparent retrogradă creează o stare de aparentă relaxare a conflictelor și disputelor pe temele curente. Revenirea în Balanță atrage reluarea unor activități și proiecte despre care se vorbește în prima parte de lunii septembrie. Poți fi dezamăgit foarte ușor.

Leu

Situație specială în plan material între 10 și 11 septembrie dimineața: finalizarea unei dispute sau o surpriză plăcută. Luna Plină în Pești este pe axa celor două case ale banilor și câştigurilor de orice fel. Posibilă confruntare între speranță și realitate, eveniment care se conturează pe 16 sau 17 septembrie.

În perioada 11 – 13 septembrie se anunță contradicții, controverse și dialoguri marcate de superficialitate. Pe 11 septembrie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, timp în care se va întoarce în zodia Fecioarei.

Constrângeri care provin de la colaboratori, de la partenerii de orice fel ori chiar din partea soțului/soției (conflicte conjugale). Urmează mult stres profesional și numeroase întâlniri, conversații sau dialoguri pe teme serioase cu prietenii, cunoscuții și apropiați.

Fecioară

Între 10 și 11 septembrie dimineața, sectorul relațiilor parteneriale va sta sub semnul Lunii Pline în Pești. Se conturează un noroc surprinzător, în special în cazul persoanelor care nu mai sperau la o rezolvare. Se face dreptate și se petrece o schimbare semnificativă.

Din perspectiva casei I, evenimentul va avea o influență secundară, dar reală asupra felului de a fi lucid, rațional, logic și fără reproș. De asemenea, urmează stres provocat de neînțelegeri financiare sau procedurale între 13 și 15 septembrie.

Unele situații se destabilizează brusc sau apar informații care să te pună pe gânduri. E nevoie să iei decizii pentru consolidarea statului actual sau pentru a deschide un nou culoar în viață. Din 16 până în 18 septembrie, posibil succes de importanță modestă.

Horoscopul Urania pentru săptămâna 10 – 16 septembrie 2022, pentru toate zodiile, se poate citi integral numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”