Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 11 – 17 septembrie 2021. Venus intră în zodia Scorpionului

Horoscop Urania pentru săptămâna 11 – 17 septembrie 2021. Venus va intra în zodia Scorpionului și va influența cele 12 zodii.
10.09.2021 | 14:24
Horoscop Urania pentru saptamana 11  17 septembrie 2021 Venus intra in zodia Scorpionului
ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 11 – 17 septembrie 2021. Venus va intra în zodia Scorpionului, iar Marte în zodia Balanței, ceea ce va produce o influență asupra nativilor.

Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile astrologului de la Libertatea și cum sunt afectate zodiile de contextul astral.

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 11 – 17 septembrie 2021. Ce se întâmplă cu nativii

Berbec

Ai îngrijorări legate de bani, fie că este vorba de veniturile curente sau de cheltuielile pe care trebuie să le faci. Venus intră în zodia Scorpionului, lucru care îți alimentează sentimentele de nesiguranță și neîncredere, chiar și cele legate de oamenii din jur și de anumite situații. Marte din zodia Balanță aduce un cadru prielnic pentru negocieri și noi perspective de abordare în legătură cu unele probleme.

Taur

Pot apărea tensiuni în relațiile parteneriale, fie că este vorba de cele sentimentale sau profesionale. Apar informații contradictorii și neîncredere în felul în care evoluează o anumită situație. Se poate să fie nevoie să abandonezi un proiect la care ai muncit mult, dar care nu mai este util în acest moment. Marte din zodia Balanței îți va aduce echilibru.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Apar stări negative de spirit încă de la începutul intervalului, iar Venus din Scorpion ar putea provoca și probleme de sănătate. Dai dovadă de confuzie, inconsecvență și neseriozitate în dialoguri și în felul în care te implici în diverse activități comune. Planeta Marte din Balanță ar putea aduce moderație în relațiile afective, dar și dezechilibre, tensiuni, trăiri intense.

Rac

Te concentrezi pe propriile trăiri și sentimente legate de copii sau de persoanele dragi. S-ar putea să ai concepții greșite legate de o anumită persoană și acest lucru să afecteze relația pe care o ai cu aceasta. Apar stări schimbătoare de spirit, dar și un dezinteres în privința relațiilor parteneriale. Planeta Marte îți va aduce logică, echilibru și rațiune în relațiile de familie.

ADVERTISEMENT

Leu

Apar nemulțumiri legate de felul în care evoluează o relație cu o persoană din familie. De asemenea, pot apărea situații dificile în viața de familie din caua unor probleme din sfera socială, dar și profesională, unde e nevoie să te concentrezi mai mult. Apar stări de spirit schimbătoare, dar și nevoia de a te distanța de ceilalți. Ai o eficiență redusă în rezolvarea unor situații.

Fecioară

Ai impresii negative legate de anumite persoane și faptele lor după ce ai luat contact cu ei. Vei păstra o relație superficială cu aceștia, fără a exista sentimente de simpatie sau încredere. Relațiile de familie vor suferi tensiuni. Vrei să repari o relație afectivă și să discuți cu persoana respectivă despre cum puteți rezolva lucrurile.

ADVERTISEMENT

Află are sunt previziunile pentru toate cele 12 semne zodiacale numai pe libertatea.ro!