Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 12 – 18 decembrie 2020. Ce evenimente aduce Luna Nouă în Săgetător

11.12.2020 | 19:14
Horoscop Urania pentru saptamana 12  18 decembrie 2020 Ce evenimente aduce Luna Noua in Sagetator
ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 12 – 18 decembrie 2020 aduce lucruri importante datorită unui eveniment astrologic care se desfășoară în următoarele 7 zile. Mai exact este vorba de Luna Nouă în Săgetător din data de 14 decembrie. 

Potrivit libertatea.ro, planeta Saturn a intrat în zodia Vărsător pe 22 martie și va tranzita acest semn zodiacal pentru următorii 3 ani. De asemenea, planeta Venus a intrat în semnul zodiacal Săgetător pe 21 noiembrie, eveniment care aduce lucruri remarcabile zodiilor.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru perioada următoare sunt detaliate în rândurile de mai jos. Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în zilele care vin, dar și care sunt semnele zodiacale care au parte de succes pe plan financiar sau în viața de cuplu.

Horoscop Urania pentru săptămâna 12 – 18 decembrie 2020, pentru fiecare zodie la rând

Berbec

Lucrurile nu merg ca la carte din punct de vedere financiar și s-ar putea să existe unele îndoieli. Luna Nouă în Săgetător din 14 decembrie aduce o posibilă schimbare a propriile convingeri, în timp ce planeta Venus le oferă posibilitatea să acumuleze mai multe informații și experiență.

ADVERTISEMENT

Totodată, planeta Saturn, care va intra în zodia Vărsătorului pe 17 decembrie, va tranzita sectorul relațiilor și a prieteniei până pe 17 martie 2023, mentalitatea fiind pusă pe primul plan în tot acest interval.

Taur

Dialoguri și discuții pe teme importante, mai ales din punct de vedere juridic, în prima parte a intervalului. Luna Nouă în Săgetător, însoțită de o eclipsă de Soare, le oferă acestor nativi contextul ideal pentru dezbateri și câștigarea unor sume importante de bani.

ADVERTISEMENT

Planeta Saturn va părăsi sectorul casei a IX-a, ceea ce înseamnă că aduce lucruri bune din punct de vedere al convingerilor. Așadar, sunt eliminate toate neînțelegerile, în timp ce Venus aduce mici avantaje și câștiguri modeste.

Gemeni

Concentrare pe o temă de viață, în timp ce relațiile de afaceri se desfășoară mai lent decât de obicei. Luna Nouă în Săgetător aduce corectitudine și egalitate, existând chiar șansa semnării unui contract foarte important. Evoluție majoră din punct de vedere juridic.

ADVERTISEMENT

Planeta Saturn eliberează acest nativ de stresul din ultimii 3 ani, sectorul conștiinței fiind influențat până la începutul lunii martie 2023.

Rac

Reacții afective în primele două zile ale intervalului. Sănătatea este puternic influențată datorită Lunii Noi în Săgetător, care este amplificată și de influența planetei Venus. Vindecarea rapidă și ameliorarea unor simptome sunt pe primul plan până pe 8 ianuarie 2021.

Răspuns favorabil legat de finanțe sau la locul de muncă, existând șansa de a începe o nouă activitate profesională. Spre finalul săptămânii administrarea sau primirea unor bani sunt dezvoltate de planeta Saturn.

Leu

Luna Nouă în Săgetător aduce un eveniment cu impact sufletesc major, viața sentimentală fiind din ce în ce mai intensă. Dorința de nou și de surpriză este alimentată de planeta Venus care va colora sectorul afectiv și va împăca părinții cu copiii.

Starea de sănătate evoluează în parametrii normali, Saturn eliberând acest nativ de povara resimțită până acum, și asta în următorii 28-29 de ani. Se anunță furtună și avânt legat de relațiile parteneriale.

Fecioară

Începutul de săptămână vine cu dispute pe teme ideologice morale, religioase, culturale, sociale, politice. Viața de familie se îmbină perfect cu sectorul muncii, existând posibilitatea reluării unor legături mai vechi. Ambianță plăcută în cămin până pe 8 ianuarie 2021 datorită planetei Venus.

Relațiile afective se schimbă profund din data de 17 decembrie, planeta Saturn aducându-i acestui semn zodiacal trăiri intense din punct de vedere emoțional. Sănătatea și munca sunt influențate de planeta Venus care va intra în zodia Vărsătorului.

Balanță

Griji și nemulțumiri financiare obișnuite, în timp ce sectorul comunicării și al dialogului este pus în evidență. Luna Nouă în Săgetător aduce repararea unor greșeli sau susținerea unui interes în fața instanțelor, mai ales după data de 15 decembrie.

Latura domestică evoluează în parametrii cunoscuți nativilor, planeta Saturn prin plecarea ei din zodia Capricornului aducând eliberarea de stres. Creativitatea iese la iveală mulțumită planetei Venus.

Scorpion

Intuiție și presimțire la începutul intervalului, în special legat de evenimente care gravitează în jurul banilor. Există șansa semnării unui contract avantajos sau primirea unei oferte de muncă care pe termen lung aduce stabilitate financiară.

Blocajele și ostilitățile din sectorul comunicării sunt eliminate treptat, în timp ce unele informații venite de la rude te-ar putea lua prin surprindere. Neîncredere legat de repere care țin de avere sau tradiții.

Săgetător

Între 12 și 13 decembrie sunt posibile stări legat de amintiri, regrete, amărăciuni sau îngrijorări cotidiene. Nativii au șansa de a-și pune ordine în gânduri și în viață după data de 14 decembrie, a doua zi fiind pe primul loc personalitatea celor născuți în această zodie.

Se anunță depășirea unui anumit prag legat de restricțiile bănești, situația limpezindu-se după 17 decembrie când sectorul comunicării este în prim-plan.

Capricorn

Lipsă de respect sau onestitate din partea unor persoane apropiate în primele zile ale intervalului astrologic. Lucrurile secrete sau necunoscute ies la iveală, în timp ce crezurile și convingerile corecte vor determina această zodie să nu mai fie nemulțumită.

Noroc ascuns sau intervenție din umbră, șansă foarte mare de a se face dreptate într-un caz mai vechi. Sectorul banilor este controlat de munca proprie, cheltuielile sunt pe măsura veniturilor.

Vărsător

Răspundere publică sau responsabilități noi la locul de muncă. Relațiile de prietenie sunt puse în ordine, motiv pentru care vor funcționa onest și productiv. Planeta Venus vine cu gesturile nobile, generoase și de solidaritate umană până pe 8 ianuarie 2021.

Multe lucruri greu de înțeles, apăsătoare, enigmatice, inexplicabile se vor risipi, după o luptă un „umbrele” care a ținut mai bine de 3 ani. Maturizare și concentrare pe propriul destin.

Pești

Dezamăgiri și detașări de direcțiile la care au aderat până acum. Caută-ți locul și rolul în societate, treci la acțiune cât mai repede. Situații favorabile legat de un nou proiect în viață, având șansa de a primi un premiu onorabil sau succes.

Eliberare de stres și tensiuni legat de relațiile de prietenie, în timp ce după data de 17 decembrie planeta Saturn în zodia Vărsător aduce o enigmă legat de sănătate. Bolile vor fi mai greu de identificat.

ADVERTISEMENT