Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 12 – 18 iunie 2021. Taurul pune piciorul în prag

Horoscopul prezentat de Urania pentru săptămâna 12 – 18 iunie 2021 aduce tensiuni în viața nor nativi, iar unii dintre ei vor să se relaxeze.
11.06.2021 | 15:29
Horoscop Urania pentru saptamana 12  18 iunie 2021 Taurul pune piciorul in prag
ADVERTISEMENT

Urania anunță horoscopul pentru săptămâna 12 – 18 iunie 2021. Nativii simt nevoia să se relaxeze și să se detașeze de stresul cotidian.

Unii au parte de probleme în relațiile cu ceilalți, fie că este vorba de oamenii apropiați sau cei de la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile astrologului de la Libertatea pentru fiecare zodie.

Horoscop Urania: săptămâna 12 – 18 iunie 2021, pentru toți nativii

Berbec

Ai nevoie de liniște și relaxare ca să te izolezi de stresul vieții profesionale. S-ar putea să existe planuri și tentative de revedere cu persoanele dragi. Cei tineri dau lovitura în plan profesional sau sentimental și sunt plini de inițiativă. Relațiile dintre părinți și copii au parte de tensiuni, în timp ce relațiile partenriale stau sub semnul păcii.

ADVERTISEMENT

Taur

La începutul intervalului poți aprofunda niște noțiuni pe care nu le-ai asimilat suficient. Se poate să dai dovadă de emotivitate în fața unui examen al abilităților profesionale și trebuie să-ți faci curaj. Nu mai accepți orice din partea anumitor persoane și taxezi dur orice derapaj apărut în relațiile cu prietenii.

Gemeni

Ai propriile convingeri, nu accepți contraziceri și ai certitudinea că ceea ce spui este corect. Dacă ai o competiție de orice natură, șansele să te descurci sunt foarte mari, pentru că dai dovadă de motivație. Găsești rezolvarea în orice situație.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu te mai resemnezi cu privire la aspectele financiare și decizi să iei atitudine atunci când vine vorba de orice subiect legat de bani. Nu accepți incorectitudinea și abuzurile. Apar probleme în relațiile cu membrii familiei, dar și cu alte persoane, iar stresul va fi unul mare. Unii nativi își doresc să rezolve niște enigme ale trecutului.

Leu

Simți că nu ai energie și vrei să te odihnești, motiv pentru care refuzi activitățile de distracție. Energia îți va reveni după ce luna traversează zodia Leului, oferindu-ți ambiție și determinare. Se conturează unele conflicte în relațiile parteneriale, la job sau acasă. Încearcă să fii prudent și să nu consulți o altă persoană într-o chestiune importantă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Simți nevoia să discuți cu persoanele care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine și eviți discuțiile cu persoanele dificile sau indispuse. Îți schimbi atitudinea față de propria persoană și nu-ți mai accepți slăbiciunile. În plus, vrei să le arăți celorlalți că nu trebuie să se ghideze după aparențe. Încerci să găsești soluții pentru a rezolva o problemă financiară sau pentru a obține mai mulți bani.

Citește pe libertatea.ro previziunile astrologice pentru celelalte semne zodiacale.

ADVERTISEMENT