Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 12-18 septembrie 2020. Ce zodii urmează să traverseze schimbări totale

11.09.2020 | 14:01
Horoscop Urania pentru săptămâna 12-18 septembrie 2020. Ce zodii urmează să traverseze schimbări totale
Horoscop Urania pentru săptămâna 13 – 19 martie 2021. Luna Nouă intră în zodia Pești. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de către Urania le aduce mari schimbări pentru câteva zodii. Luna Nouă va fi în Fecioară în următorul interval calendaristic și va influența foarte multe aspecte personale.

Nativii zodiacului european ar putea traversa transformări radicale, la nivel personal, fie chiar permutări ale locurilor de muncă. Cei care își doresc să se angajeze o pot face în perioada 12-18 septembrie 2020.

Celebrul astrolog Urania a făcut mai multe predicții, pentru săptămâna viitoare, în ceea ce privește schimbările pentru mijlocul lunii septembrie.

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru perioada 12-18 septembrie 2020. Schimbări majore pentru Lei, Raci și Scorpioni

Berbec

Nativul Berbec va traversa o perioadă ceva mai dificilă, dar se simte pregătit pentru orice provocare. Va avea anumite neînțelegeri cu partenerul, în ceea ce privește schimbările din locuință. În perioada calendaristică 12-18 septembrie 2020 le este recomandat să privească totul cu mult calm, pentru că vor avea piedici și neînțelegeri la tot pasul.

Taur

Taurii pot înțelege ceva mai bine ce se întâmplă în momentul actual, în viața lor. Vor putea avea parte de clipe semnificative, revelatorii, în anumite aspecte. Vor putea lua decizii ceva mai bune, odată ce Luna Nouă va intra în Fecioară, pe 12 septembrie.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii au nevoie să conștientizeze, la rândul lor, că nu le pot face chiar pe toate. De aceea, urmează să ceară ajutorul mai multor persoane de încredere, dacă vor să pună bazele unui proiect nou și inedit. Este un aspect rar pentru acest nativ în semn de Aer.

Rac

Racii ar putea face demersuri importante, pe plan personal. Se vor ocupa mai mult de ei și vor avea grijă să nu se ferească nici de anumite investiții, care să le aducă o mare satisfacție. În cazul unor nativi ar putea fi vorba chiar despre achiționarea unui bun de mare preț, precum un autoturism.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii pot fi mai plini de energie decât se așteptau în următoarea perioadă. Trebuie să aibă mare grijă însă cum își canalizează entuziasmul, deoarece în cazul lor, ce este prea mult strică.

Fecioară

Fecioarele resimt o senzație tot mai apăsătoare de oboseală și poate că a venit momentul să își ia o binemeritată pauză. De aceea vor apela la un concediu în următoarea săptămână, fiind o perioadă pe placul lor pentru astfel de activități. Iată ce le rezervă astrele în următoarea săptămână și celorlalte zodii.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri