Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 13 – 19 august 2022. Gemenii au o perioadă bună în plan profesional

Horoscop Urania pentru săptămâna 13 – 19 august 2022. Gemenii au o perioadă bună din punct de vedere profesional, conform previziunilor astrologului.
12.08.2022 | 14:02
Horoscop Urania pentru saptamana 13  19 august 2022 Gemenii au o perioada buna in plan profesional
Horoscop Urania pentru săptămâna 13 – 19 august 2022. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Astrologul Urania a dezvăluit care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 13 – 19 august 2022. Unele zodii au șansa să-și suplimenteze veniturile.

Horoscop Urania pentru săptămâna 13 – 19 august 2022

Berbec

Acești nativi vor avea discuții echilibrate în legătură cu un aspect de la job care îi nemulțumește. Sunt plini de energie între 15 și 17 august și vor da dovadă de ambiție în realizarea obiectivelor pe care le au.

ADVERTISEMENT

Au posibilitatea de a câștiga mai mulți bani și din implicarea în alte activități în afara celor de la locul de muncă. Unii se vor strădui să găsească o modalitate de a-și păstra economiile.

Taur

Relațiile cu unii prieteni vor fi destul de bune. Apar niște amintiri mai vechi, ale căror consecințe nu le dau pace acestor semne zodiacale. Eliberarea de aceste amintiri le poate provoca stres interior.

ADVERTISEMENT

Luna care traversează zodia Taurului le va da multă determinare nativilor care s-au născut în acest semn.

Gemeni

Au parte de satisfacții în plan profesional și ar putea primi laude la locul de muncă. Nativii care se ocupă cu activități artistice și interpretative se vor bucura de apreciere din partea publicului.

ADVERTISEMENT

Gemenii au parte de conflicte și s-ar putea să nu fie atât de toleranți cu unele persoane care le sunt apropiate.

Rac

Nativii Rac ar putea avea parte de stres la locul de muncă din cauza celor care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu ei. O relație de prietenie va trece printr-o mare încercare.

ADVERTISEMENT

Leu

În anumite medii profesionale vor apărea, între 15 și 17 august, idei și inițiative care nu sunt pe placul Leilor. Nu vor să fie implicați în astfel de proiecte, motiv pentru care vor exista tensiuni.

Cei care vor să-și apere funcția sau o ipostază publică vor întâmpina dificultăți după 17 august. Unele inițiative ale Leilor sunt privite cu reticență de alte persoane, iar aceștia vor încerca să rezolve situația.

Fecioară

Relațiile parteneriale merg bine, iar Fecioarele dau dovadă de amabilitate și sunt dispuse să facă compromisuri. Din 19 august, aceste zodii s-ar putea afla în ipostaze publice și vor fi nevoite să facă o impresie bună.

Previziunile complete ale astrologului Urania, pentru intervalul 13 – 19 august, pot fi consultate numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT