Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 13 – 19 februarie 2021. Soarele intră în zodia Pești

12.02.2021 | 14:40
Horoscop Urania pentru saptamana 13  19 februarie 2021 Soarele intra in zodia Pesti
ADVERTISEMENT

Horoscopul Urania pentru săptămâna 13 – 19 februarie 2021 este marcată de Soarele care va intra în zodia Pești, care vine cu tot felul de evenimente și întâmplări pentru cele 12 semne zodiacale. 

Previziunile detaliate pentru fiecare zodie sunt aduse de libertatea.ro, astrologul Simona Vărzaru, cunoscut sub numele de Urania, precizând care sunt aspectele marcante pentru fiecare.

ADVERTISEMENT

Citește în rândurile de mai jos și află de ce trebuie să te ferești în următoarele 7 zile sau care sunt nativii care au probleme de ordin medical. De asemenea, află cine o duce bine în viața de cuplu.

Horoscop Urania pentru săptămâna 13 – 19 februarie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Săptămâna începe cu gânduri și analiză personală, în timp ce capacitatea de a te ancora în activități noi cere curaj. Stresul poate interveni legat de partea financiară și plățile pe care le ai de făcut perioada asta. Luna activează sectorul comunicării, lucru care ajută la exprimarea cât mai liberă.

ADVERTISEMENT

Taur

Te simți perfect și în largul tău alături de cercul de prieteni. Agitație și neliniște interioară cauzate de mici probleme din trecut, însă calmul va reuși să învingă într-un final. E foarte important să-ți păstrezi echilibrul în fața provocărilor. Posibile confruntări legat de interese profesionale.

Gemeni

Te simți agasat de insistențele sau impolitețea unor persoane din jur. Ai tendința de a lua decizii la mânie sau la furie, asta și pentru că în interior se dă o luptă grea. Mare atenție, la problemele de sănătate. Primești de la Soare o forță imensă de a rezista la încercări.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești tot mai preocupat de activități care să vină cu satisfacții sufletești sau spirituale. La locul de muncă s-ar putea să te simți incomod din cauza vorbitului în public. Relațiile de prietenie pot fi puse la grea încercare, însă dorința de a învinge, de a merge mai departe nu va dispărea.

Leu

Ești vehement atunci când unele persoane depășesc măsura, indiferent despre ce este vorba. Încrederea în forțele proprii ar putea fi în scădere perioada asta, o luptă surdă fiind în prim-plan. Schimbă tactica și vezi care sunt demersurile pe care trebuie să le faci legat de acte sau proiecte.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai șansa de a relua relații vechi sau a te împăca cu cineva. Motive de enervare minore din cauza unor chestiuni materiale. Posibil să fii pus în fața unor situații în care trebuie să lupți pentru opiniile și idealurile tale. Stresul și nervozitatea pot cauza organismului.

Balanță

Te bucuri de o stare de spirit foarte bună și de un confort organic. Te supără unele aspecte în cuplu, dar eviți să te manifești prea tare. Spre finalul intervalului astrologic ți-ar prinde bine o relaxare și o detașare totală de la tot. Schimburi de idei în contextul unor întâlniri sau cursuri.

Scorpion

Sentimente intense, emoții și deschidere spre preocupări care să te scoată din zona de confort. Stresul cotidian și-ar putea pune amprenta la locul de muncă. Atenție la nervozitate și la ieșirile necontrolate. Simți tot mai mult dorința de a trăi din plin o relație nouă sau mai veche.

Săgetător

Iritare, nemulțumire sau posibile ieșiri în relația de cuplu. Nici la locul de muncă situația nu este prea roz, conflictele cu colegii fiind unele cât se poate de delicate. Concentrarea este tot mai greoaie și nu te poți mobiliza nici măcar pentru o chestiune simplă.

Capricorn

Dialoguri plăcute, plimbări sau discuții sincere cu persoane pe care nu le știi prea bine. Mici controverse în familie sau enervări legat de treburile casnice. Egoismul s-ar putea să te facă să-ți croiești viața fără să ții cont de dorințele celor din jur. La serviciu lucrurile sunt ok.

Vărsător

Un angajament mai vechi îți aduce satisfacție financiară. Se anunță stres la capitolul comunicare, nu ai răbdare să asculți nimic și ai putea reacționa mult prea impulsiv. Factorul conflictual rămâne și în călătoriile pe care le ai de făcut în interes de muncă. Stresul astral influențează gândirea și reacțiile.

Pești

Se anunță o perioadă bună și calmă, deși mai sunt multe de rezolvat. Posibile griji curente legate de bani și discuții cu persoane apropiate din familie. Discrepanțele sunt valabile și în cazul profesori – elevi. O perioadă de grație în privința planurilor este adusă de Soare.

ADVERTISEMENT