News

Horoscop Urania pentru săptămâna 13 – 19 iulie. Luna Plină în Capricorn afectează zodiile. Cine are noroc

12.07.2019 | 16:36
Horoscop Urania pentru saptamana 13  19 iulie Luna Plina in Capricorn afecteaza zodiile Cine are noroc

Urania îți prezintă în fiecare zi de vineri horoscopul săptămânii următoare. Află din rândurile de mai jos ce ți-a rezervat horoscopul Urania pentru săptămâna 13-19 iulie, fie că este vorba de sănătate, sentimente sau bani. Vezi cum afectează Luna Plină în Capricorn cele 12 zodii și care sunt semnele zodiacale care au noroc. 

Horoscop Urania pentru săptămâna 13 – 19 iulie

Berbec

Prietenii îți fac surprize, dar de data această nu sunt tocmai plăcute. S-ar putea să existe discuții în contradictoriu care vor ieși cu scântei. Ai șanse mari să pleci în străinătate, poate în vizită la o rudă sau într-o călătorie de afaceri. Mercur va intra miercuri, 19 iulie, în zodia Rac și va cauza posibile tensiuni, schimburi de cuvinte deranjante, inițiative neinspirate, reacții disproporționate, potrivit libertatea.ro.

Taur

Reușești să depășești barierele birocrației și vei intra în scurt timp în posesia unui sume de bani. Luna Plină în Capricorn va aduce stări de spirit contradictorii, principii la care nu vrei să renunți și atașamente față de persoane care nu mai au legătură cu tine.

Gemeni

Discuți cu partenerii de faaceri despre reînoirea unui proiect peste care s-a așezat praful. Traversezi o perioadă plină de situații incomode și ești pus la încercare. Sunt probleme greu de rezolvat și este nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la un acord. Spre sfârșitul săptămânii vei avea câteva idei și soluții ingenioase.

Rac

La locul de muncă nu ești mulțumit de salariu pe care îl iei raportat la munca depusă. Ai o discuție cu șeful și reușești să primești o mărire de salariu. Relația de cuplu va fi puțin zdruncinată de reacțiile și discuțiile ostile. Sunt șanse destul de mici ca relația să revină la normal.

Leu

Debordezi de energie și simți nevoia de mișcare și de distracție până în zori. Nu ai o stare de dispoziție tocmai bună și reușești să te enervezi din orice nimic. Relațiile cu partenerii de afaceri devin tensionate. Unele afirmații și gesturi neașteptate reușesc să te rănească și să te lase pe moment fără replică.

Horoscop Urania pentru săptămâna 13 - 17
Cum afectează Luna Nouă în Capricorn cele 12 zodii ale horoscopului european
Sursa foto: astrocafe.ro

Fecioară

Ești în tratative cu o persoană care a scos la vânzare un spațiu public sau utilaje agricole. Universul îți transmite niște sentimente și emoții intense și nu știi cum să reacționezi. Starea ta de spirit este oscilantă, de la intensitate la dezamăgire. Ești pun în situații neplăcute din care vei avea ceva de învățat.

Balanță

Te documentezi temeinic legat de o temă juridică și reușești să ai un rezultat bun. Ai ceva probleme și discuții  în familie legat de partea financiară. S-au strâns ceva datorii și acum ar fi timpul să le achiți. Treci prin clipe de dezorientare, depresie și singurătate, dar când vei reuși să te eliberezi de stres vei scăpa și de necazurile inutile. Relaxează-te citind o carte sau vizionează un film alături de prieteni.

Balanță

Există ceva tensiuni și dialoguri contradictorii cu vecinii și s-ar putea să rezolvați aceste dispute în fața tribunalului. Pe la sfârșitul săptămânii îți faci planuri de vacanță, dar niște întâmplări ciudate îți schimbă starea de spirit și nu vei mai avea dispoziția necesară să pleci la drum.

Săgetător

Ești într-o stare fizică foarte bună. Stai foarte bine și la capitolul încredere, speranță și stimă de sine. Unele plăți s-ar putea să întârzie și nu vei reuși să plătești facturile lunare. Te încurcă puțin partea financiară, dar nu disperi. Te reorganizezi, reușești să ieși din impas și să îți depășești condiția.

Capricorn

Reușești să fugi de ”umbrele” trecutului și să trăiești în prezent. Partenerul de viață face multe presiuni asupra ta care vor duce la neplăceri și frustări. Încheie afacerile care nu aduc nimic bun și te fac să pierzi timpul. Prea multe afaceri au stagnat din cauza birocrației. Vei da de bani, un vechi angajator îți va plăti drepturile salariale.

Vărsător

Prietenii îți sunt aproape și îți dau sfaturi și recomandări excelente legat de partenerul de viață, dar și pentru viața de zi cu zi. Ești susținut moral și familia te va încuraja să duci la capăt planurile pe care le ai în minte. Anumite probleme medicale se vor intensifica din cauza oboselii care s-a acumulat în ultima perioadă. Spre sfârșitul săptămânii îți revi ușor și faci un salt mare peste starea de tristețe.

Pești

În plan profesional ai parte de laude, aprecieri și bucurii profesionale. Unii prieteni te dezamăgesc și acest lucru te întristează. Răbufnești și reușești să-i pui la punct pe cei care te discreditează. Starea de sănătatea nu este tocmai bună. Mergi la medic și fă-ți ceva analize până nu e prea târziu. Excesele, oboseala și alimentația incorectă îți vor afecta organismul.