Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 13 – 19 martie 2021. Luna Nouă intră în zodia Pești

12.03.2021 | 16:04
Horoscop Urania pentru saptamana 13  19 martie 2021 Luna Noua intra in zodia Pesti
ADVERTISEMENT

Urania aduce horoscopul pentru săptămâna 13 – 19 martie 2021 și anunță Lună Nouă în Pești, lucru care va avea influență asupra fiecărui nativ în parte. 

Astrologul de la libertatea.ro anunță relații bune cu cei din jur pentru unii nativi, dar și reușite în plan profesional. Contextul astral este favorabil mai ales pentru zodia Pești, care se va concentra mai mult pe latura artistică.

ADVERTISEMENT

Află care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale citind rândurile de mai jos.

Horoscop Urania: săptămâna 13 – 19 martie 2021, pentru toți nativii

Berbec

Luna Nouă în Pești te face să simți nevoia de interiorizare, iar anumite sentimente pot fi de neînțeles pentru tine. Starea ți se schimbă destul de repede și revii la realitate, te implici în activități practice. Pot apărea probleme cu banii și cu prietenii care nu și-au respectat promisiunile.

ADVERTISEMENT

Taur

Te bucuri de o comunicare bună cu cei apropiați și vor exista convorbiri care te ajută din toate punctele de vedere. Nu ești foarte mulțumit de propria persoană și vrei să faci o schimbare, doar că nu poți din cauza perioadei dificile pe care o traversează toată lumea.

Gemeni

Ese momentul perfect să îndrepți o situație care nu a mers așa cum ar fi trebuit din cauza unor greșeli minore. Sunt șanse mari să găsești cuvintele potrivite în cele mai complicate situații și reușești să transmiți lucrurile în mod clar și coerent în spațiul public. Pot apărea sentimente de nesiguranță și temeri legate de viitor.

ADVERTISEMENT

Rac

Acorzi mare atenție lucrurilor care se petrec în jurul tău și ai de gând să înveți ceva nou de la profesioniști. Ai parte de multe solicitări la locul de muncă și nu este exclus să iei decizii care nu reprezintă un avantaj pentru tine. O situație neplăcută în sfera relațională te face să te implici în activități unde să nu socializezi prea mult.

Leu

Rezolvi situațiile complicate și ai parte de confort financiar la începutul acestui interval. Se poate să le oferi oamenilor atenții și cadouri mici, dar de o mare valoare. Sfera relațională se bucură de o atenuare a tensiunilor și împăcare cu cei din jur. Unele informații sunt deranjante și ai sentimentul că există presiuni asupra ta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Amabilitatea este baza relațiilor parteneriale, iar soții care au probleme în căsnicie au șansa să le rezolve în această perioadă. Sunt vizate și relațiile din sfera profesională și nu este exclus să începi o colaborare nouă la locul de muncă. eușești să explici și să argumentezi anumite lucruri și îți convingi interlocutorii cu vorbele tale.

Balanță

Scapi de factorii de stres și ai o stare de sănătate bună, scapi de problemele minore care nu-ți dădeau pace. La locul de muncă reușești să depășești unele momente dificile. Ai inițiativă și sunt șanse mari să apară oferte legate de un nou loc de muncă. Apar tensiuni în plan fiannciar, mai ales atunci când trebuie rezolvată o chestiune materială.

Scorpion

Te concentrezi pe activitățile care te ajută să te recreezi și să perfecționezi un anumit talent. Anumite momente din viața personală vor fi trăite intens, pentru că Luna Nouă în Pești influențează și zodia ta. Vor fi mai multe conversații legate de emoții și de partea creativă, dar și mici tensiuni la locul de muncă și lipsa relațiilor parteneriale.

Săgetător

Petreci timp acasă, alături de cei dragi, iar relațiile cu aceștia merg destul de bine. Se poate să existe un eveniment prin care tu și rudele să ajungeți la o înțelegere asupra situației financiare. S-ar putea să ai parte de indispoziție și să nu te mai poți concentra atât de bine la unele activități.

Capricorn

Porți dialoguri plăccute și utile cu cei care provin din medii diferite și care te jută să-ți lărgești orizonturile, să te dezvolți personal. Primești șansa de a exercita o activitate vocațională care să te ajute foarte mult în plan emoțional. Se poate să apară tensiuni în relația de cuplu și în viața profesională, unde trebuie să iei anumite decizii.

Vărsător

Se rezolvă unele lucruri în prima parte a acestui interval și planeta Mercur în Pești te ajută să iei deciziile corecte legate de viața profesională. Simți nevoia să ai parte de noi provocări și schimbări, să-ți pui în valoare talentele. Este un moment de inspirație în ceea ce privește planul artistic.

Pești

Luna care tranzitează zodia ta îți aduce multe avantaje, cum ar fi sensibilitatea, farmecul personal și preocupările sofisticate. Dorințele tale ascunse vor fi scoase la iveală și reușești să te detașezi de anumite chestiuni din trecut. Ulterior apar vești mai puțin plăcute și confruntări cu membrii familiei.

ADVERTISEMENT