Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 14-20 august 2021. Taurul e blocat la comunicare

Horoscopul realizat de Urania pentru săptămâna 14-20 august 2021, anunță că planeta Venus va intra în zodia Balanței.
13.08.2021 | 13:30
Horoscop Urania pentru saptamana 1420 august 2021 Taurul e blocat la comunicare
Horoscop Urania pentru săptămâna 14-20 august 2021. Taurul e blocat la comunicare. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Celebrul astrolog ne spune în fiecare zi de vineri care sunt lucrurile de care trebuie să ne ferim, dar și care sunt zodiile care au noroc în plan financiar.

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru fiecare nativ în parte. Ești gata să descoperi evenimentele pentru următoarea săptămână?

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru intervalul 14-20 august 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Amestec de situații de viață în care trebuie să fii atent la cei implicați. Sectorul relațiilor parteneriale aduce dialoguri, negocieri și eforturi de a ajunge la un numitor comun cu cineva până pe data de 10 septembrie. Spre final se anunță confruntări cu prietenii și apropiații.

Taur

Relații conflictuale, păcăleli sau posibil abuz din partea unui funcționar. Stai excelent pe partea de sănătate, în timp ce la locul de muncă se poate instaura ordinea și armonia. Între 18 și 20 august poate exista un blocaj legat de comunicare. Reacțiile spontane trebuie neapărat controlate.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Îngrijorări și posibile confruntări pe teme de idei sau viziune politică. Relațiile evoluează corect, ca și până acum. Venus aduce sensibilitate și delicatețe, dar și noroc în câștigarea unor bani. E cazul să renunți la ideile vechi și să cauți altele noi, mai interesante.

Rac

Dezamăgiri sau revolte în plan sentimental. Universul interior este răscolit de stări de spirit dizarmonice. Ordine și armonie între părinți și copii, lucru adus de planeta Venus. Pot exista unele blocaje sau amânări pe partea de relații, o problemă personală putând schimba viața de fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Leu

Situații sau gânduri care nu te lasă să fii în apele tale, însă ulterior va interveni calmul. Venus aduce informații esențiale despre viață, întâlniri și sfaturi prețioase. Ultimele zile sunt axate pe locul de muncă, care aduce stres și enervare.

Fecioară

Enervare și acuzații grave la serviciu cu privire la calitatea muncii. Se anunță o perioadă de disconfort, de nemulțumire de sine. Spor și câștiguri foarte bune pe partea materială. Nativii nu-și reprimă trăirile și sentimentele. Posibile surprize neplăcute la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete aduse de Urania pentru săptămâna 14-20 august 2021 pot fi citite integral numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT