Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 15 – 21 ianuarie 2022. Berbecul primește vești neplăcute

Astrologul Urania a anunțat care este horoscopul pentru săptămâna 15 - 21 ianuarie 2022. Aflați ce se întâmplă cu fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.
14.01.2022 | 16:06
Horoscop Urania pentru saptamana 15  21 ianuarie 2022 Berbecul primeste vesti neplacute
ADVERTISEMENT

Urania a anunțat ce se întâmplă cu fiecare zodie în săptămâna 15 – 21 ianuarie 2022. Unii nativi primesc vești care s-ar putea să-i pună în dificultate.

În viața altora au loc evenimente importante.

Horoscop Urania pentru săptămâna 15 – 21 ianuarie 2022. Berbecul primește vești neplăcute

Berbec

Nu toate veștile vor fi foarte bune. S-ar putea ca nativul Berbec să fie nevoit să se concentreze pe unele teme. Stare specială sau interioară. Pot să apară și anumite evenimente legate de familie. Urmează o perioadă în care unii sunt mai deschiși spre lucrurile care le plac.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile este posibil să găsească soluții în cazul în care se confruntă cu unele probleme financiare.

Taur

Pot să apară tot felul de situații incomode. Nereguli în acte, încurcături, iar nativii sunt obligați să-și consume energie pentru a pune lucrurile în ordine. Este și o perioadă în care pot să învețe diferite lucruri și sunt mai receptivi în ceea ce privește informațiile primite.

ADVERTISEMENT

Pot avea loc și evenimente importante. Întâlniri, interviuri. Urmează o perioadă mai lungă, aproape o lună, în care există schimbări în viața acestor nativi. Fie li se schimbă statutul, fie primesc tot felul de oferte interesante. Toate acestea îi vor da peste cap și vor accepta destul de greu ceea ce se întâmplă.

Gemeni 

Gemenii s-ar putea să fie nevoiți să amâne unele plăți pentru a evita problemele financiare. Vor simți însă nevoia de a se afirma, de a face o impresie bună celor din jur, iar unii chiar au succes. Spre finalul perioadei vor face eforturi pentru a rezolva unele nereguli domestice neprevăzute.

ADVERTISEMENT

Rac

Este posibil să aibă unele confruntări la locul de muncă. Vor realiza că nu trebuie să se lase înfrânți, intimidați sau manipulați. O să-și găsească voința. Au loc unele schimbări în sectorul financiar. Nu se îmbogățesc, dar au posibilitatea să evolueze. De asemenea, nativii zodiei pot să-și facă noi relații,  noi contacte. Vor lucra cu alte persoane în diferite proiecte.

Leu 

Momente tensionate. Se vor enerva cumplit din cauza unui cunoscut. Acțiunile acestuia îi vor pune pe gânduri și s-ar putea să realizeze exact ce fel de caracter are persoana respectivă. Spre sfârșitul perioadei este posibil ca o relație sau un contract să se încheie destul de brusc.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Imaginea publică a acestor nativi s-ar putea să aibă de suferit. Nu fac mari progrese profesional. S-ar putea să apară unele schimbări majore de responsabilitate, venit salarial sau contract. Spre finalul perioadei vor rezolva problemele pentru că vor da dovadă de răbdare și logică.

Horoscopul complet pentru fiecare zodie, prezentat de astrologul Urania, poate fi găsit numai pe libertatea.ro. 

ADVERTISEMENT