Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 15 – 21 octombrie 2022. Mari provocări pentru Fecioare

Horoscop Urania pentru săptămâna 15 – 21 octombrie 2022. Astrologul anunță o săptămână plină de provocări pentru nativii din zodia Fecioară.
14.10.2022 | 13:06
Horoscop Urania pentru saptamana 15  21 octombrie 2022 Mari provocari pentru Fecioare
Horoscop Urania pentru săptămâna 15 – 21 octombrie 2022. Sursă foto: Pinterest.com / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Astrologul Urania a prezentat horoscopul pentru săptămâna 15 – 21 octombrie 2022. Fecioarele au parte de provocări, în timp ce Racii își pot schimba mentalitatea.

Horoscop Urania pentru săptămâna 15 – 21 octombrie 2022

Berbec

Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte de un val de întâlniri importante în săptămâna următoare. Fie că vorbim de ședințe sau de conferințe, conform horoscopului săptămânal prezentat de astrologul Urania, acești nativi trebuie să își spună punctul de vedere.

ADVERTISEMENT

Taur

Nativii acestei zodii ar putea avea parte de o călătorie pentru desfășurarea unor activități fie personale, fie profesionale. Nu vor avea însă timp pentru relaxare.

Gemeni

Gemenii vor fi în mare formă în săptămâna ce urmează. Luna tranzitează zodia lor și le va da postare bună de spirit, un comportament degajat, dar și sentimentul de a lua inițiativă.

ADVERTISEMENT

Rac

Pentru acești nativi, astrologul Urania anunță o nevoie de schimbare a mentalității. Trebuie să se desprindă de trecut și să îmbrățișeze lucrurile noi din jurul lor. Autocunoașterea este cea mai importantă pentru ei.

Leu

Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea posibilitatea să își dezvolte cunoștințele, indiferent de vârstă. Sectorul comunicării este bine aspectat în săptămâna următoare, spune astrologul.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Pentru nativii din zodia Fecioară urmează o perioadă complicată. Săptămâna aduce mari provocări care pot duce la dezarmonii. Recomandat ar fi ca acești nativi să aibă un dialog politicos și cât se poate de acceptabil.

Balanță

Balanțele s-ar putea muta din țară, drept urmare, în săptămâna ce urmează, discuțiile se vor concentra pe relațiile cu peroanele și instituțiile din străinătate.

ADVERTISEMENT

Continuarea horoscopului prezentat de Urania poate fi citită pe Libertatea.