Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 16 – 22 iulie 2022. Situații nefavorabile pentru Berbec

Horoscop Urania pentru săptămâna 16 – 22 iulie 2022. Nativii Berbec pot avea parte de situații nefavorabile în această perioadă, potrivit astrologului.
15.07.2022 | 14:26
Horoscop Urania pentru saptamana 16  22 iulie 2022 Situatii nefavorabile pentru Berbec
Horoscop Urania pentru săptămâna 16 – 22 iulie 2022. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Urania pentru săptămâna 16 – 22 iulie 2022 vine cu vești bune și momente de inspirație pentru o parte dintre zodii.

Horoscop Urania pentru săptămâna 16 – 22 iulie 2022

Berbec

Anumite inițiative și atitudini ale unui prieten îi pot pune pe Berbeci în situații nefavorabile și neobișnuite. Au nevoie să mediteze, să se gândească la lucruri plăcute și să practice activități relaxante.

ADVERTISEMENT

Între 18 și 20 iulie, Luna va traversa zodia Berbecului, lucru care le va oferi acestor nativi motivație și energie. Cei care desfășoară activități artistice vor fi mai creativi.

Taur

Taurii se bucură de o comunicare bună și de relații plăcute cu cei din jurul lor. Venus intră în zodia Racului din 19 iulie, lucru care va tranzita sectorul comunicării.

ADVERTISEMENT

S-ar putea ca acești nativi să trăiască perioade mai puțin liniștite cauzate de anumite concluzii sau amintiri care accentuează niște deficiențe sau ostilități venite de la cei din jur sau de la instituții.

Gemeni

Gemenii vor fi mai apreciați de cei din jur și își consolidează statutul profesional prin încredere, apreciere, respect și recunoaștere a unei valori personale.

ADVERTISEMENT

Venus va tranzita zodia Rac din 18 iulie, lucru care vizează sectorul banilor pentru Gemeni, care au șansa să câștige mai mulți. Ar putea apărea neînțelegeri cu un prieten în cadrul unei activități comune.

Rac

Acești nativi simt nevoia să se detașeze de ideile care îi trag în jos. Venus va intra în zodia Racului și va tranzita casa I a personalității, oferindu-le un factor de protecție și de liniște interioară. Cu toate acestea, nu îi va ajuta să facă progrese sau să aibă succes.

ADVERTISEMENT

Este agitație în sectorul profesional, poate iau niște decizii care nu sunt văzute cu ochi buni de către ceilalți colegi. S-ar putea să nu aibă reacții prea bune din partea acestora.

Leu

Un anumit mesaj sau o circumstanță îi poate panica pe cei care au probleme în relațiile parteneriale. Se contrazic cu cei din jurul lor, dar sunt șanse mari să rezolve neînțelegerile.

Mercur va intra în zodia Leului, oferindu-le o capacitate foarte bună de a comunica, dar numai pentru puțin timp. Și Soarele va intra în zodia Leu, iar existența acestor semne zodiacale va fi marcată.

Fecioară

Nu au o stare de spirit prea bună la începutul perioadei. Se bucură de relații bune în căsnicie între 16 și 18 iulie, iar conflictele dintre soți s-ar putea rezolva.

Venus, care intră în zodiac Racului, le oferă armonie și siguranță în relațiile de prietenie, dar și comunicare. Au parte de obstacole atunci când pun în aplicare un plan menit să le aducă avantaje, câștiguri.

Previziunile complete ale astrologului Urania pentru fiecare nativ pot fi citite numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT