Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 16 – 22 octombrie 2021. Racul, frământări în legătură cu banii

Horoscopul pregătit de Urania pentru săptămâna 16 – 22 octombrie 2021 vine cu o Lună Plină în zodia Berbec, care are loc în data de 20 octombrie.
15.10.2021 | 14:23
Horoscop Urania pentru saptamana 16  22 octombrie 2021 Racul framantari in legatura cu banii
ADVERTISEMENT

Totodată, planetele Jupiter și Saturn aduc evenimente remarcabile pentru nativi în perioada imediat următoare.

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale!

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 16 – 22 octombrie 2021, pentru fiecare nativ

Gemeni

Gânduri și analize legat de evenimentele actuale. Între 16 și 18 octombrie ai șansa să-ți etalezi calitățile în fața unui public, în timp ce sfârșitul zilei de 20 aduce o schimbare. Posibilă stare conflictuală legat de prieteni și relația cu persoana iubită.

Planetele Jupiter și Saturn îi dau acestui nativ posibilitatea să reia legătura cu unele evenimente din trecut. Stare interioară echilibrată spre finalul previziunilor astrologice.

ADVERTISEMENT

Rac

Frământări pentru găsirea unei soluții care ține de partea financiară. Unele persoane pot găsi satisfacție într-o activitate publică sau profesională, în timp ce altele își fac planuri greu de pus în aplicare. E bine să-și rețină ideea.

E momentul perfect să pui punct acțiunilor minore și să treci direct la acțiune. Există tendința sau dorința de a consolida o relație de prietenie.

ADVERTISEMENT

Leu

Posibilă satisfacție materială sau beneficiu personal. Ești pus în situația de a vota, de a-ți exprima opinia legat de ceva inițiative publice. Tensiunea momentului se datorează Lunii Pline în zodia Berbec din data de 20 octombrie.

Cele două planete, Jupiter și Saturn, își vor găsi cadența obișnuită și își vor valorifica potențialul. Ai șansa să repari ceva până la sfârșitul lunii decembrie 2021. Dispute între nativii care au funcții.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Insomnie, agitație nemotivată și stare de nervozitate la început de săptămână. Împăcări și concesii reciproce, în timp ce casa banilor aduce venituri generoase. Banii sunt câștigați prin efort personal. Se anunță schimbări de statut.

De asemenea, această zodie are șansa să refacă sau să dezvolte o activitate profesională care a fost întreruptă la un moment dat. E nevoie să cobori puțin cu picioarele pe pământ.

Balanță

Activitate creativă grație unor idei îndrăznețe. O situație convenabilă la locul de muncă aduce o avansare sau o laudă din partea șefilor. Stare organică bună, atât fizic, cât și psihic. Confruntările de opinie și negocierile se intensifică.

Inițiativele neinspirate pot amplifica un conflict mai vechi. Chestiunile importante de ordin financiar sau patrimonial au posibilitatea să devină mai bune.

Scorpion

Activități restrânse și stare sufletească bună în prima parte a zilei de 16 octombrie. Următoarele două zile aduc un eveniment de mică importanță, dar semnificativ pentru echilibrul emoțional. Între 18 și 20 octombrie se anunță modificări ale stării de sănătate.

Se reactivează niște afecțiuni pe care le credeai deja vindecate. Ultimele două zile, 21 și 22 octombrie îl fac pe nativ să se cramponeze de un statut, de un avantaj sau de o miză importantă.

Horoscopul Urania pentru perioada 16 – 22 octombrie 2021 poate fi citit integral numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT