Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 17-23 aprilie 2021. Fecioara are nevoie să fie singură

16.04.2021 | 15:07
Horoscop Urania pentru saptamana 1723 aprilie 2021 Fecioara are nevoie sa fie singura
Horoscop Urania pentru săptămâna 17-23 aprilie 2021. Fecioara are nevoie să fie singură. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Horoscopul Urania pentru săptămâna 17-23 aprilie 2021 este marcat de mai multe evenimentele astrologice. Unul dintre acestea este planeta Marte care va intra în zodia Racului.

Evenimentul are loc vineri, pe data de 23 aprilie, Marte urmând să stea sub acest semn zodiacal până pe 11 iunie, lucru care va aduce schimbări și destabilizări în special în sectorul sănătății.

ADVERTISEMENT

Totodată, astrologul de la Libertatea anunță că perioada următoare are loc și un alt fenomen. Este vorba de planeta Mercur și de Soare care vor intra în zodia Taur, în data de 19 aprilie, unde vor stat până pe 4 mai.

Horoscop Urania pentru săptămâna 17-23 aprilie 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Nevoie acută de dialog și de a căuta informații. Chestiunile legat de locuință nu se rezolvă și se impun noi ipoteze. Enervare pentru a duce la bun sfârșit o chestiune domestică, în timp ce la locul de muncă există șanse să primești un bonus sau o mărire de salariu.

ADVERTISEMENT

Taur

Informații și vești legat de partea financiară. Gândire pragmatică și interes material, s-ar putea chiar să fie nevoie să te exprimi pe teme delicate. Timp de o lună te bucuri de resurse de energie, răbdare și dorință de a progresa. Urgențele domestice îți pot complica viața, dacă nu știi să le duci la capăt.

Gemeni

Flexibilitate mentală și intelectuală, deschidere la informații și la noutăți. Soarele din zodia Taur te va ajuta să vindeci anumite afecțiuni, reușind să te influențeze și la serviciu. Ești tot mai greu de convins de adevăr, de aceea trebuie să iei atitudine față de bârfe sau vorbe urâte.

ADVERTISEMENT

Rac

Neatenție și instabilitate în gândire în primele zile ale intervalului astrologic, însă mai apoi logica și echilibrul își vor face simțită prezența, în special în raport cu prietenii. Astrele prevăd beneficiu și spor în viața de familie. De asemenea, nu trebuie să se lase influențați sau intimidați când e vorba de banii lor.

Leu

Comunicare și disponibilitate pentru a înțelege punctul de vedere al celorlalți. Ieși în lumina reflectoarelor prin activități publice sau participarea la evenimente unde iei cuvântul. Ajutor esențial pentru afirmare și reconstrucție de sine, precum și orgoliu și vanitate. Interes pentru bani și activități profitabile.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai capacitatea de a te prezenta în public în mod convingător. Simți o vreme nevoia de izolare și de singurătate, să nu dai curs la nicio invitație. Trebuie să fii sigur pe criteriile și atașamentele tale dacă vrei ca deciziile să nu fie viciate de erori. Pragmatism spre finalul intervalului astrologic și din nou senzația de introvertire.

ADVERTISEMENT

Citește continuarea horoscopului Urania pentru săptămâna viitoare, integral, pe libertatea.ro!