Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 17-23 octombrie 2020. Fecioara evoluează frumos pe plan personal

16.10.2020 | 15:04
Horoscop Urania pentru saptamana 1723 octombrie 2020 Fecioara evolueaza frumos pe plan personal
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Urania pentru săptămâna 17-23 octombrie 2020 vine cu numeroase evenimente pentru toate cele 12 semne zodiacale. Unele zodii se vor axa pe viața de familie, în timp ce altele pun pe primul loc cariera și finanțele.

Renumitul astrolog și-a prezentat previziunile complete pentru libertatea.ro. Citește în rândurile de mai jos de ce trebuie să te ferești în perioada următoare sau cine sunt nativii care se confruntă cu probleme de ordin medical.

ADVERTISEMENT

Totodată, află care sunt șansele să te îmbogățești și mai ales, care sunt zodiile care stau bine la capitolul financiar. Așadar, iată în rândurile de mai jos previziunile detaliate pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Urania pentru intervalul 17-23 octombrie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Sclipiri și idei legat de axa banilor și a câștigurilor. Simți nevoia să fii la zi cu ultimele noutăți dintr-un anumit domeniu de activitate. Fii atent la evaluările greșite și la veniturile care vin din câștiguri nu prea corecte. Întâmplări ciudate sau vești care îți vor da gânduri negative.

ADVERTISEMENT

Taur

Relațiile de afaceri devin mai intense, ai putea avea tendința să nu crezi în nimeni și nimic. Abandonează nesiguranța și concentrează-te pe idei și soluții, realizarea de sine și perfecționarea primează. Sunt șanse mari să ai ceva probleme personale. Se anunță acuzații din partea partenerului de viață.

Gemeni

Îți este foarte greu să renunți la stările dificile din ultimele zile. Psihicul este serios afectat și chiar s-ar putea să existe unele probleme de ordin medical. Afirmații tendențioase sau dezinformări la locul de muncă. Rezolvările financiar s-ar putea să mai întârzie. Ai idei bune, nu mai poți spune că bați pasul pe loc.

ADVERTISEMENT

Rac

Dispută cu o rudă sau cu cineva din familie pe tema unor probleme urgente. Regrete, nemulțumiri și revoltă, lucruri care te împiedică să desfășori unele activități artistice și de creație. Relațiile de afaceri încep să se detensioneze, ești pus la grele încercări. Se anunță despărțiri, acuzații și trădări urâte.

Leu

Situații alarmante sau amintiri răscolitoare din trecut în perioada 17-19 octombrie. Ulterior, degajarea se va instala treptat și va face loc distracției și relaxării. Pericol de stres și pierderi în sectorul familiei. Un detaliu intim s-ar putea să iasă la suprafață.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Informații false sau nereguli legat de bani, în special pe 17 octombrie. Activități casnice, discuții cu persoane dragi și un curs normal în viața de familie în zilele următoare. Spre finalul intervalului Luna Neagră va părăsi zodia Berbecului, lucru care îi va aduce acestui nativ evoluție legat de studii și afirmare de sine.

Balanță

Stare de stres interior din cauza locului de muncă, dar și din cauza problemelor din familie. Ție teamă să mai investești de teamă să nu pierzi economiile acumulate. Integritate și efort major pentru păstrarea relațiilor cu unii membri ai familiei. Se anunță pierderea unor bunuri pe fondul unui divorț sau partaj.

Scorpion

Farmec, atractivitate și puteri sporite. Context neutru legat de partea financiară. Relații parteneriale se vor deteriora în ultima perioadă și se vor complica unele situații de la locul de muncă. Energie fizică și mentală pentru a putea ieși din toate situațiile neplăcute.

Săgetător

Optimism, determinare, entuziasm și dialog benefic pentru o eventuală colaborare. În intervalul 21-23 octombrie atenția îți este îndreptată mai mult spre muncă, existând șanse mari să ai ceva probleme de sănătate. Posibil să nu poți controla unele situații la serviciu.

Capricorn

S-ar putea să te simți jignit sau pus în unele situații neplăcute. Următoarele zile reușești să reziști la stres și emoții, fiind greu de convins să faci lucrurile pe care nu le vrei. Relațiile de prietenie sunt puse la grea încercare, iar viața amoroasă va deveni ușor complicată.

Vărsător

Impresie confuză sau proastă legat de o persoană care are un caracter urât și care folosește manipularea. Relații cu părinții sunt puse la grea încercare din cauza Lunii Negre care va intra în zodia Taurului pe 21 octombrie și va sta aici până pe 18 iulie 2021. Reziști bine la stres, ai șansa să te afirmi în carieră.

Pești

Veste alarmantă și divergențe din punct de vedere material în primele zile ale săptămânii. Se anunță o activitate inedită legat de profesie, iar relațiile amoroase încep să se stabilizeze. Dialog, disponibilitate și solidaritate pentru a ajuta pe cineva aflat în impas.

ADVERTISEMENT