Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 17- 23 septembrie 2022. Soarele în Balanță produce schimbări

Urania a dezvăluit care sunt previziunile pentru perioada 17-23 septembrie. Schimbări după ce Soarele intră în Balanță.
16.09.2022 | 14:23
Horoscop Urania pentru saptamana 17 23 septembrie 2022 Soarele in Balanta produce schimbari
Horoscop Urania pentru intervalul 17-23 septembrie. Foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Urania a consultat astrele și a dezvăluit ce urmează să se întâmple cu zodiile în perioada 17-23 septembrie. Soarele va intra în zodia Balanță în acest interval.

Horoscop Urania pentru perioada 17-23 septembrie. Ce le așteaptă pe zodii

Berbec

În primele două zile, nativii Berbec au parte de întâlniri, semnează contracte sau obțin niște documente necesare desfășurării unei afaceri. Între 18 și 20 septembrie apar probleme în viața de familie, iar atmosfera va fi una ostilă.

ADVERTISEMENT

După ce Soarele intră în zodia Balanță, pe 23 septembrie, discuțiile care țin de sectorul familiei se vor accentua prin prisma orgoliului și ambiției se vor accentua.

Taur

Taurii vor avea discuții pe tema banilor. Între 18 și 20 septembrie se vor confrunta cu mici probleme de comunicare care le-ar putea afecta planurile în viața personală și cea profesională.

ADVERTISEMENT

Evenimentul astral care se produce în această perioadă va răscoli situații mai vechi și vor trezi nemulțumiri în ceaa ce privește relațiile de la locul de muncă.

Gemeni

Faptul că Luna se află în tranzit în zodia lor, între 17 și 18 septembrie, Gemenii dobândesc mai multe calități, precum intuiție, inteligență, inventivitate sau natură descurcăreață.

ADVERTISEMENT

Până pe 20, pot exista neînțelegeri în ceea ce privește banii, poate cu o persoană cu care nu și-a respectat partea de înțelegere. Soarele în Balanță îi afectează în plan sentimental, adoptând o atitudine conciliantă, cerând ajutor, înțelegere și obiectivitate.

Rac

Între 17-18 septembrie, Racii sunt măcinați de curiozitate, vor să afle adevărul despre ceva, desfășurarea unui eveniment sau a unei situații care încă le este neclară.

ADVERTISEMENT

Între 20 și 23, vor fi sensibili, dar și inspirați. Luna în Balanță îi ajută în plan familial. Nativii creează legături mai bune cu cei apropiați și sunt deschiși la discuții.

Leu

Între 17-18 septembrie, Leii au parte de mai multe întâlniri, cu prietenii, cu superiorii de la serviciu. Discuțiile decurg bine, însă pot apărea și neînțelegeri.

Între 20 și 23, Luna traversează zodia, ceea ce le va oferii mai multă tărie de caracter pentru a lămuri anumite situații, chiar și cu autoritățile.

Fecioară

Zilele de 17 și 18 sunt favorabile întâlnirilor profesionale și pentru demonstrarea abilităților în fața audienței. Totuși, Fecioarele trebuie să evite să ia parte la discuții aprinse în public.

Între 20 și 23, influențele astrale se resimt asupra celor două case ale sănătății, resimțite diferit în funcție de vârstă. Soarele în Balanță traversează sectorul banilor și e o perioadă bună pentru a se gândi la ofertele de muncă.

Horoscopul integral realizat de Urania pentru toate cele 12 semne zodiacale poate fi citit doar pe libertatea.ro. 

ADVERTISEMENT