Sporturi

Horoscop Urania pentru săptămână 18-24 martie. Conflict pentru Lei cu o turnură neașteptată

17.03.2019 | 20:18
Horoscop Urania pentru saptamana 1824 martie Conflict pentru Lei cu o turnura neasteptata

Cunoscutul astrolog Urania indică horoscopul pentru săptămâna 18-24 martie. În fiecare duminică, aceasta indică de ce trebuie să te ferești și ce situații vei întâmpina în săptămâna în curs. De asemenea, se arată ce probleme medicale pot apărea sau dacă ai șanse sau nu să te îmbogățești. “Urmează un an de vis pentru nativele acestei zodii. Femeile născute în această zodie vor aspira la lucruri mari în toate planurile, atât amoros, cât și profesional.”

Horoscop Urania pentru săptămâna 18-24 martie: berbecii sunt extrem de egoiști

”Este un an cu muncă asiduă și oportunități. Trebuie să aleagă cea mai bună opțiune, care să le aducă foloase financiare. Vor oficializa o relație. Pot oferi dragoste și altor persoane. Vă puteți cumpăra un apartament sau o casă.

Horoscop Urania pentru săptămâna 18-24 martie
Horoscop Urania pentru săptămâna 18-24 martie

Este un an bun pentru investiție. Schimbați-vă jobul. Va fi mult stres la muncă. Unele probleme medicale ascunse vor ieși la iveală. Stați în alertă pe partea de sănătate”, potrivit Urania.

Berbec

Cei care s-au născut în zodia Berbecului vor avea în ziua de 18 martie un moment de încălzire. Vor fi luați de niște sentimente extrordinare, mai ales cei tineri vor să trăiască intens și până la capăt. Nimic pentru alții, doar pentru ei. Egoismul este un factor care funcționează din plin.

Taur

Este bine să profiți de planeta care te înconjoară. Se simte o risipire a forțelor pentru cei care au o viață socială mai plină.

Gemeni

Ziua de 18 martie vine cu o atitudine bună pentru ei, dar nu este o noutate. În săptămâna 18-24 se simt lideri. Ei vor să conducă mereu.

Rac

Se pornește acum o etapă! Atenție, de la jumătatea lui aprilie nu se indică acțiuni care implică acte. Acestea vorfi amânate extrem de mult.

Leu

Un conflict va fi dezamorsat. Nu neapărat că lume este împotriva ta sau că se produce o mare nedreptate, dar va apărea un conflict.

Fecioară

Vei avea câteva stări neplăcute. Din păcate, se arată demoralizare, incapacitate de coordonare incoerentă sau de performanță.

Balanță

Au posibilitatea să întâlnească niște persoane importante care îi vor ajuta mult. Este posibil să fie vorba și de ceva vedete, oameni culți.

Săgetător

Ai o latură șubredă, ai o preocupare legată de casă sau avere. Lucrurile deja se complică în privința partenerilor de orice fel.

Capricorn

Ai concluzii pozitive. Starea de spirit este puțin aplificată, ca un balon. De asemenea, se anunță o viață trăită intens în săptămâna 18-24 martie.

Vărsător

Sunteți niște persoane imperative. Se arată că se poate pierde un venit mare. De asemenea, se anunță și ceva temperare pe la jumătatea săptămânii.

Pești

S-ar putea să nu fiți mânat pe drumurile cele bune și nu veți fi influențat pozitiv de Luna Neagră. Ești ps în situații extrem de răscolitoare.