Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 18 – 24 septembrie 2021. Cum sunt influențați nativii de Luna Plină în Pești

Horoscop Urania pentru săptămâna 18 – 24 septembrie 2021. Nativii vor fi influențați de Luna Plină în Pești.
17.09.2021 | 16:16
Horoscop Urania pentru saptamana 18  24 septembrie 2021 Cum sunt influentati nativii de Luna Plina in Pesti
ADVERTISEMENT

Urania prezintă horoscopul pentru săptămâna 18 – 24 septembrie 2021. Luna Plină în Pești va avea o influență asupra nativilor, care pot avea parte de provocări. Află care sunt previziunile astrologului de la Libertatea.

Horoscop Urania pentru săptămâna 18 – 24 septembrie 2021. Lună Plină în Pești

Berbec

Ai parte de situații inedite prin care treci din cauza unor prieteni sau alături de ei, din care ar trebui să înveți o lecție. Trăirile interioare sunt accentuate și pot apărea emoții puternice de tristețe sau regret.

ADVERTISEMENT

Relațiile parteneriale sunt influențate și va exista mai multă comunicare. Poate apărea o situație neprevăzută la finalul intervalului, asupra căreia trebuie să te concentrezi.

Taur

Pot apărea situații neașteptate în plan social sau profesional. Se poate să simți nevoia apropierii de un prieten, să te confesezi și să primești sfaturile cuiva de încredere, iar Luna Plină în Pești va amplifica această nevoie.

ADVERTISEMENT

La sfârșitul intervalului menționat ai parte de calm, împăcare cu sine, echilibru interior, însă anumite conflicte pot fi amplificate.

Gemeni

Tranzitul Lunii Pline aduce schimbări pentru psihicul tău, astfel că pot apărea stări de tristețe, furie sau chiar decizii neinspirate. Din această cauză s-ar putea să ai tentația de a face lucruri care nu-ți stau în fire.

ADVERTISEMENT

Situația va fi mai bună pe la mijlocul intervalului, atunci când te afirmi în fața celorlalți. Relațiile cu cei din jur vor merge bine, însă pot apărea și situații tensionate.

Rac

Pot apărea situații imprevizibile care pot avea consecințe în plan financiar, sau chiar probleme materiale care impun decizii care nu sunt tocmai pe placul tău.

ADVERTISEMENT

Ai parte de inspirație, idei bune și planuri mari, iar activitățile în plan artistic sunt favorizate. La finalul intervalului pot apărea conflicte cu unul sau mai mulți prieteni care văd lucrurile diferit față de tine.

Leu

S-ar putea ca unele relații parteneriale să treacă prin situații neașteptate. Luna Plină din Pești îți aduce o situație favorabilă în plan financiar, însă nu vor fi mereu sume mari.

În planul comunicării pot apărea dificultăți, dar nu neapărat de la ceilalți, ci de la tine. Vrei să te remarci la locul de muncă și nu ai de gând să lași pe cineva să-ți afecteze imaginea.

Fecioară

Se rezolvă unele probleme din plan personal la începutul intervalului, fie ai parte de întâlniri care îți fac plăcere. Ai posibilitatea de a câștiga bani în plus, însă poate fi nevoie și să înveți niște lucruri noi. Te confrunți cu idei, opinii, influențe și tendințe care nu corespund cu viziunile tale.

Citește horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT