Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 19 – 25 februarie 2022. Conjuncția Venus-Marte, în prim-plan

Horoscop Urania pentru săptămâna 19 – 25 februarie 2022. Află cum va funcționa conjuncția Venus/Marte și ce oportunități va crea aceasta mai ales pentru Tauri.
18.02.2022 | 13:08
Horoscop Urania pentru saptamana 19  25 februarie 2022 Conjunctia VenusMarte in primplan
ADVERTISEMENT

Astrologul Urania a realizat previziunile pentru săptămâna 19 – 25 februarie 2022.  Pentru Tauri, acest interval va fi unul în care pot afla adevăruri importante pentru viața lor.

Horoscop Urania pentru săptămâna 19 – 25 februarie 2022

Berbec

În următoarele zile, cei născuți în zodia Berbec vor fi în stare de alertă. Aici se va ajunge din cauza cu banilor, a cheltuielilor ori a inițiativelor și demersurilor pentru recuperarea unui bun material.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Berbecii vor fi foarte preocupați de obținerea unui avantaj sau de recuperarea unei datorii (restanțe).

Taur

Pentru Taur, conjuncția Venus/Marte va fucționa eficient și util toată săptămână. Datorită aceste conjuncții, în viața lor pot apărea oportunități pentru aflarea unor adevăruri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pot fi lămurite subiecte care îi preocupau de mult timp. Pentru Tauri este momentul adoptării unei atitudini mature în fața încercărilor care nu le permit să trăiască așa cum și-ar dori. Este valabil mai ales pentru tineri.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni trebuie să fie atenți la sănătate. În acest context, unii nativi pot avea tulburări endocrine discrete. Ele le vor afecta starea de echilibru psiho-fiziologic.

ADVERTISEMENT

Altfel, Gemenii trebuie să fie pregătiți pentru zvonuri privitoare la viitorul locului de muncă. Aici pot fi semnalate transformări radicale puțin mulțumitoare pentru angajați.

Rac

Momentul poate fi favorabil pentru Raci dacă va fi speculat în mod corect. Asta înseamnă că cei născuți în zodia Rac trebuie să arate seriozitate, principialitate.

ADVERTISEMENT

Mai mult, ei trebuie să își asume răspunderea, dar să arate și implicare în diferite activități. Racii trebuie să nu ignore luarea deciziilor dificile alături de cei cu care trăiesc, muncesc sau desfășoară proiecte comune.

Leu

Pentru nativii din Leu apar mici oportunități care le pot facilita accesul la o informație utilă. În general, este o perioadă bună pentru a efectua un consult medical. Ne referim la un al doilea consult sau punct de vedere (diagnostic, tratament, soluție terapeutică).

Fecioară

Când vine vorba despre cei născuți în Fecioară, trebuie spus că va fi o săptămână pozitivă pentru ei. Casa relațiilor parteneriale poate evolua spectaculos.

Așa vor apărea posibile rezolvări fericite, dar și șansa ca nativii să câștige un proces sau să li se dea dreptate în urma unor verificări și cercetări.

Citește previziunile complete ale astrologului Urania, pentru fiecare dintre cele 12 zodii, numai pe libertatea.ro.

 

 

ADVERTISEMENT