Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 19 – 25 martie 2022. Scorpionii ies dintr-o situație complicată

Horoscop Urania pentru săptămâna 19 – 25 martie 2022. Soarele va intra în zodia Berbec. Aflați ce se va întâmpla în următoarea perioadă în viața fiecărui nativ.
18.03.2022 | 14:30
Horoscop Urania pentru saptamana 19  25 martie 2022 Scorpionii ies dintro situatie complicata
Scorpionii ies dintr-o situație complicată
ADVERTISEMENT

Cunoscutul astrolog a făcut previziunile pentru săptămâna 19 – 25 martie 2022. Aflați ce probleme de sănătate poate avea fiecare nativ, dar și ce se întâmplă în plan financiar și profesional.

Horoscop Urania pentru săptămâna 19 – 25 martie 2022. Scorpionii ies dintr-o situație complicată

Berbec

Primele zile sunt marcate de apariția unor situații complicate. Din 20 martie, este posibil ca nativii să traverseze o perioadă marcată de probleme în sfera financiară. Probleme apărute pentru că nu au rezolvat unele lucruri în trecut. În perioada 22 – 24 martie, au loc diferite discuții care ar putea duce la schimbarea unei decizii. Din 25 martie, Berbecii vor fi extrem de atenți și nu vor răspunde provocărilor.

ADVERTISEMENT

Taur

Nativii Taur vor fi mai toleranți, nu vor băga în seamă chestiuni minore la locul de muncă. În ziua de 20 martie, Soarele intră în Berbec, astfel atitudinea lor se va schimba total. Sunt motivați, rezolvă diferite chestiuni în viața personală pe care până acum le-au evitat. Până pe 22 martie ar putea să apară unele probleme în relațiile parteneriale. În următoarele două zile sunt dispuși să facă unele compromisuri pentru a evita abordarea unei chestiuni financiare. Între 25 – 26 martie, nativii zodiei vor ignora diferite idei.

Gemeni

Nativii zodiei vor evita relațiile complicate și nu sunt dispuși să ia decizii importante. Au tendința de a fi autoritari cerându-le celor apropiați să-și schimbe atitudinea dacă vor să rămână prieteni. Până pe 22 martie s-ar putea să aibă unele probleme de sănătate. În următoarele două zile este posibil ca Gemenii să strice o relație profesională.

ADVERTISEMENT

Rac

Se ocupă de diferite treburi casnice, dar nu termina niciuna. Între 20 – 22 martie au tendința să evite persoanele care îi pun în situații neplăcute. Ar putea să apară unele probleme medicale la nivel hepato-biliar sau arterial în următoarele două zile. Între 25 – 26 martie, Racii  păstrează distanța față de o persoană sau un grup de colaboratori având probleme de comunicare.

Leu

O perioadă bună, marcată de discuții menite să ducă la o împăcare cu prieten, un vecin. Leii dau dovadă de multă diplomație. Între 20-22 martie apar tensiuni în familie. Lucrurile se rezolvă în următoarele două zile, nativii devenind mult mai optimiști. Din 25 martie devin mult mai serioși și responsabili la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nativii sunt în situația de a face unele eforturi pentru a menține echilibrul financiar. Ar putea să aibă unele discuții mai puțin plăcute pentru că primesc informații greșite. Între 22-24 martie, nativii zodiei trebuie să se gândească cum rezolvă o problemă locativă pe cale administrativă sau legală.

Horoscopul realizat de Urania pentru săptămâna 12 – 18 martie 2022 poate fi citit integral numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT