Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 2 – 8 aprilie 2022. Bani pentru nativul Taur

Urania a pregătit horoscopul pentru săptămâna 2 - 8 aprilie 2022. Renumitul astrolog anunță o perioadă marcată de Planeta Venus care va intra în zodia Pești.
01.04.2022 | 14:05
Horoscop Urania pentru saptamana 2  8 aprilie 2022 Bani pentru nativul Taur
ADVERTISEMENT

Evenimentul are loc în data de 5 martie 2022, moment care aduce vești bune pe mai multe planuri pentru majoritatea semnelor zodiacale.

Horoscop Urania pentru săptămâna 2 – 8 aprilie 2022, pentru primele zodii

Berbec

Energie, ambiție și depășirea unor obstacole în weekend-ul 2-3 aprilie. Săptămâna următoare se consolidează statutul financiar, primești sfaturi și e posibil să fii atras în niște afaceri. Între 5 și 7 aprilie nu stai deloc bine la capitolul comunicare.

ADVERTISEMENT

Planeta Venus intră în Pești pe 5 aprilie și stă până pe 2 mai, alături de Jupiter și Neptun. Sunt protejate sectoarele de revelații și înțelegeri. Latura domestică te solicită pe final de săptămână, sunt posibile momente de stres și îngrijorare.

Taur

Stări neplăcute, stres și nemulțumire în ziua de 2 aprilie. Între 2 și 5 Luna traversează zodia Taur și aduce echilibru interior, calm și răbdare în fața unor ipostaze de viață neplăcute sau solicitante. Următoarele 2 zile sunt centrate pe venituri, bani, cheltuieli.

ADVERTISEMENT

Sunt posibile reclamații, întâmpinări și discuții în contradictoriu în jurul unor nereguli sau erori materiale produse într-un document. Venus aduce aspecte frumoase în sectorul relațiilor de prietenie. 7 și 8 aprilie sunt pentru studiu, cu mult spor.

Gemeni

Confruntări cu un amic sau un grup de prieteni pe 2 aprilie, motivele pot fi diverse. Cererea de scuze nu este suficientă pentru a rezolva unele conflicte. Sectorul sănătății este unul normal, cu spontaneitate și disponibilitate spre relaxare.

ADVERTISEMENT

Atitudine optimistă în fața provocărilor cotidiene, în timp ce planeta Venus aduce o mână de ajutor în sectorul carierei, alături de Jupiter și Neptun. E un context bun pentru afirmare și succes. Calcule cu privire la avantajele sau dezavantajele acceptării unei propuneri profesionale.

Rac

Se anunță provocări mari în domeniul profesional, trebuie să justifici încrederea ce ți-a fost acordată de șefi. Nu sunt excluse confruntările cu colegii. Între 5 și 7 aprilie e un proces interior marcat de îndoieli și de tendința de răzgândire la tot pasul. Nu ești sigur pe tine.

ADVERTISEMENT

În ziua de 5 aprilie, planeta Venus va tranzita sectorul idealurilor, al conștiinței, al aspirațiilor și al educației superioare. Ai curaj să îndrăznești mai mult, să te transformi și să evoluezi prin studiu. Primești un plus de sensibilitate.

Leu

E o revoltă interioară care se dă legat de niște idei sau opinii care nu te privesc direct. Ești pus în situația să iei hotărâri ori să-ți schimbe atitudinea, comportamentul și prioritățile pe fondul unor constrângeri socio-profesionale. Între 2 și 5 aprilie nu trebuie să cedezi în fața unor presiuni de moment.

Între 7 și 9 aprilie, sunt șanse mari să te afli sub tirul unor interpretări, critici sau acuzații formulate de către colaboratori. Venus rezolvă o chestiune materială în beneficiul personal. E posibilă o reușită financiară în urma unor negocieri, medieri sau a unei hotărâri judecătorești.

Fecioară

Astrele vorbesc despre dispute pe teme financiare sau patrimoniale sau unele conflicte mai vechi, pe 2 aprilie. Următoarele 3 zile păstrezi o atitudine neutră sau indiferentă față de idei, terorii și explicații în jurul unor evenimente sau cunoscuți.

Între 5 și 7 aprilie sunt câteva ipostaze delicate pentru cei care desfășoară activități publice. Unele comentarii nu sunt în favoarea lor. Planeta Venus va traversa sectorul relațiilor parteneriale, unii se căsătoresc, alții se împacă.

Horoscopul Urania pentru intervalul 2 – 8 aprilie 2022 poate fi citit integral numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT