Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 2-8 iulie 2022. Necazuri pentru Raci

Horoscop Urania pentru săptămâna 2-8 iulie 2022. Celebrul astrolog a făcut previziuni pentru următoarele 7 zile, când Marte va intra în zodia Taurului.
01.07.2022 | 16:00
Horoscop Urania pentru saptamana 28 iulie 2022 Necazuri pentru Raci
Horoscop Urania. Previziuni astrologice pentru săptămâna 2-8 iulie 2022. Sursa foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

Celebrul asrolog Urania a făcut noi previziuni pentru zodii. Urmează provocări dificile pentru nativi în săptămâna 2-8 iulie 2022. Se anunță schimbări importante pentru Tauri și Raci.

Horoscop Urania pentru săptămâna 2-8 iulie 2022. Ce se întâmplă cu toate zodiile

În fiecare vineri Urania transmite horoscopul următoarelor șapte zile. Din rândurile următoare poți afla ce te așteaptă:

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii simt nevoia de succes și pot lua parte la întreceri sportive sau jocuri estivale. Alții vor să aibă un stil de viață mai temperat, iar unii nativi vor intra în conflict cu rude. Își vor exprima mai mult punctul de vedere.

De altfel, sunt prevăzute temeri legate de bani. Berbecii vor să aibă mai multă stabilitate pe acest plan.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii ar putea avea dispute familiale. Vor rezolva sarcini dificile și vor face o schimbare evidentă în comportament. Vor fi mai reticenți acești nativi în anumite gesturi și vorbe spuse față de cei din jur.

Gemenii, atenți la bani

Gemeni

Asemeni Berbecilor, și Gemenii vor fi mai precauți față de bugetul propriu. Vor tăia de acolo unde nu au mare nevoie și vor investi în ceea ce este necesar pentru viața lor.

ADVERTISEMENT

Din 8 iulie, starea de sănătate a Gemenilor s-ar putea înrăutăți. Este prevăzută o răceală, dar într-o formă ușoară.

Rac

Racii nu primesc vești tocmai bune pentru intervalul menționat. Planeta Mercur va face conjuncție cu Luna Neagră, situație care poate aduce necazuri. Nu vor fi unele mari, ci minore, deoarece lucruri neplăcute se vor întâmpla apropiaților, dar îi va afecta și pe ei.

ADVERTISEMENT

Vor avea întâlniri administrative cu unele persoane, față de care vor avea un comportament adecvat, dar își vor susține punctul de vedere atunci când vine vorba despre buget.

Leu

Leii vor să-și îndeplinească o dorință pe care au tot amânat-o. Acum este momentul să profite de timpul pe care-l au la dispoziție și să-și satisfacă aspirațiile.

Fecioară

Fecioarele vor face o analiză riguaroasă a oamenilor pe care îi au în jurul lor. Vor încerca să afle dacă au de câștigat de la acestea pe viitor sau dacă nu.

Horoscopul integral pentru toți nativii poate fi citit mai departe pe Libertatea.ro

ADVERTISEMENT