Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 2-8 octombrie 2021. Ce evenimente aduce Luna Nouă în Balanță

Urania a pregătit horoscopul pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2021, interval care este marcat de două evenimente astrologice importante.
01.10.2021 | 12:44
Horoscop Urania pentru saptamana 28 octombrie 2021 Ce evenimente aduce Luna Noua in Balanta
ADVERTISEMENT

Renumitul astrolog anunță că perioada următoare vom avea o Lună Nouă în zodia Balanță, care se va desfășura în data de 6 octombrie 2021.

De asemenea, a doua zi, pe 7 octombrie 2021, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului. Așadar, iată care sunt previziunile complete pentru fiecare zodie!

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 2-8 octombrie 2021, pentru primele 6 zodii

Berbec

Ești motivat să faci gesturi care să te pună într-o lumină favorabilă. Între 2 și 4 octombrie muncești mai mult decât de obicei, dar dai dovadă de răbdare și duci la capăt toate planurile. Următoarele 3 zile sunt marcate de întâlniri, discuții și negocieri.

E cazul să iei în calcul propunerile pe care le primești de la un partener de afaceri. Comunicarea devină mai simplă și mai practică datorită Lunii Noi în Balanță. Ai șansa de a călători în străinătate.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Atitudine demnă sau vanitate față de o persoană care nu te vede cu ochi buni. Nu concepi să pierzi vremea cu treburile casnice, în schimb emoțiile îți dau fiori plăcuți. Ești hipersensibil și nu ai încredere, perioada fiind marcată de indispoziții de tot felul.

Relațiile sunt mult mai bune datorită planetei Venus care intră în Săgetător pe 7 octombrie. Evenimentul acționează ca ceva benefic și protector și aduce o notă de sinceritate și onestitate.

ADVERTISEMENT

Rac

Dialog sau întâlnire cu o persoană importantă care te va ajuta să rezolvi o chestiune financiară. Nu accepți soluții blânde și vrei să știi neapărat pe ce te bazezi. Consultă, verifică și lămurește lucrurile care țin de muncă și activitățile curente.

E momentul să vezi proiectele într-o lumină bună. Se cere tact și răbdare în familie, dar și darul de a fi tolerant. Nostalgie, amintiri tulburătoare sau dor față de mamă. Stai bine cu sănătatea.

ADVERTISEMENT

Leu

Mobilizare masivă pentru a-ți susține ideile și părerile. Analizează partea financiară și vezi ce datorii și facturi mai ai de achitat. Primești susținere în cadru oficial de la planete, dar și șansa de a te pronunța în dezacord cu oamenii din jur.

Retrage-te din conflicte și nu-i irita pe ceilalți. Cineva din familie, care are o antipatie, s-ar putea să aibă chef de ceartă spre finalul săptămânii. După 7 octombrie ai chef de viață.

Fecioară

Ceva neliniști legat de sănătate, dar după se calmează apele. Te bucuri de o minte bună, de inteligență și echilibru în fața provocărilor. Între 4 și 7 octombrie banii câștigați prin muncă sigură vin la tine, este o perioadă benefică în acest sens.

Găsești o soluție sau o alternativă de muncă, care aduce venituri suplimentare. Posibile informații care nu îți plac și care te irită. Influență restrânsă, dar favorabilă asupra familie mulțumită planetei Venus din Săgetător.

Balanță

Ziua de 2 octombrie aduce relații dinamice, bazate pe autoritate. Următoarele două zile cer mai multă atenție asupra sănătății, pot exista mici probleme. Luna aduce un bagaj foarte important: delicatețe, eleganță și un spirit fin de observație.

Se anunță o serie de schimbări, de mică sau de mare importanță, dar evidente pentru cei din afară. Îngrijorări legat de prezentul și viitorul financiar. Poți afla niște informații prețioase.

Horoscopul Urania pentru intervalul 2- 8 octombrie 2021 poate fi citit complet numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT