Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 20 – 26 februarie. Planeta Venus intră în zodia Pești

19.02.2021 | 22:36
Horoscop Urania pentru saptamana 20  26 februarie Planeta Venus intra in zodia Pesti
ADVERTISEMENT

Horoscopul Urania pentru săptămâna 20 – 26 februarie anunță o perioadă marcată de intrarea planetel Venus în zodia Pești. Acest lucru o să influențeze aspectele vieții nativilor.

Previziunile pentru fiecare semn zodiacal în parte sunt prezentate pentru Libertatea de astrologul Simona Vărzaru. Mai este cunoscută și sub denumirea de Urania. FANATIK vă transmite aspectele marcante pentru fiecare zodie în parte

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 20 – 26 februarie, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Săptămâna debutează cu nevoia de informare, vor cere date și vor dori să afle multe lucruri. Nativii își vor menține tendița, rezultată dintr-un prim impuls, de a apela la oamenii apropiați, dar nu toți se vor dovedi demni de încredere. Apare si posibilitatea îndreptării unor erori, iar finalul acestei perioade aduce o atitudine dinamică și autoritate în planul sentimental.

Taur

Este posibil să apară unele câștiguri financiare în primele zile are săptămânii. Este o perioadă bună pentru nativii care vor să învețe ceva sau să aprofundeze anumite subiecte. Sfârșitul intervalului este marcat de energie și eficiență.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Primele zile aduc o diponibilitate mai crescută spre deplasări sau comunicare, fie și în mediul online. Mijlocul intervalului aduce în prim plan chestiuni legate de situații salariale, fiscale sau financiare, rezultate ale perioadei de austeritate. Pot să apară perspective noi, aduce de asocieri cu diverse persoane, poate oamenii care sunt în afara granițelor.

Rac

Luna va traversa semnul Racului și va aduce influxuri puternice. Pe data de 22 februarie este posibilă apariția unei dictuții pe o temă care are legătură nu banii.  Vin și zile marcate de nerăbdare sau nervozitate, cu privire la o problemă a cărei rezolvare întârzie să apară. Sfârșitul intervalulu poate aduce o chemare sinceră spre domenii ca filosofia de viață, religie sau morală.

ADVERTISEMENT

Leu

Săptămâna începe cu momente în care nativii vor fi mai tăcuți, mai retrași, iar cheful de viață manifestat în mod normal nu va fi același. Sunt preconizare dezbateri pentru unele relații parteneriale, care vor marca zilele de 24 și 26 februarie. Ultimele zile aduc în prim plan chestiuni administrative, preocupări practice, drumuri și diligențe.

Fecioară

Debutul acestei săptămâni vine cu posibilitate de afirmare pentru acești nativi. Intervalul este marcat și de unele relații cu oamenii din jur. Fecioarele nu vor trata pe toată lumea cu deschidere sufletească, ci cu respect sau chiar distanță. Este posibil să apară unele probleme de sănătate, este recomandată evitarea situațiilor care pun presiune pe sistemul nervos.

ADVERTISEMENT

Balanță

La începutul acestei perioade prioritățile vor fi marcate de dorința de informare, vor citi, se vor documenta. Se vor afla în ipostaza de a susține sau prezenta ceva în fața unui public sau a unei asistențe. Apar unele probleme familiale, între copii și părinți. Sănătatea o să ocupe și ea un loc important, vor reuși să trateze cu succes anumite probleme.

Scorpion

Săptămâna începe cu gânduri profunde cu privire la o situație care face referire la posibila câștigare a unor bani. Nativii vor fi marcați de unele evenimente, care vor avea un ecou afectiv puternic. Se vor lupta cu idei, ipostaze sau dorințe contradictorii. Finalul săptămânii o să aducă un interes crescut către sfera profesională.

Săgetător

Nativii dau dovadă de inflexibilitate și se vor dovedi greu de convins. Vor simți nevoia de a progresa prin studiul personal și vor fi capabili să abordeze aceste lucruri fără prejudecăți. Există posibilitatea apariției unei situații ciudate, care îi va obliga să reacționeze împinși de împrejurări.

Capricorn

Nativii vor întâmpina diverse dificultăți legate de relațiile parteneriale atât în sfera profesională, cât și în plan personal. Vor da dovadă de intuiție și vor rezolva cu succes chestiuni ce vizează unele aspecte financiare. Finalul săptămânii aduce un aport în comunicarea interumană, un adevărat ajutor în relaționarea cu oamenii din jur.

Vărsător

Nativii vor intra în acestă săptămână cu o atitudine degajată, dar care se poate confunda ușor cu eschiva de la angajamente sau evitarea lucurilor pe care ar trebui să le ia în serios. Dau dovadă de intuiție și inventivitate, iar acest lucru îi va ajuta în rezolvarea anumitor probleme. Apar și zile lipsite de chef de viață, pline de plictiseală, lipsă de entuziasm. Totuși, vor termina acest interval într-o formă bună, în stilul caracteristic, observatori atenți, creativi și cu un mod neconvețional de a reacționa.

Pești

Sunt diverse stări sufletești, nu chiar plăcute, dezamăgiri, regrete, concluzii triste, ce vor marca debutul acestei săptămâni. Nici continuarea nu este mai bună, vor avea de a face cu nervozitate, neatenție sau tensiune nervoasă. Cu toate acestea, vor veni și zile în care li se vor deschide noi drumuri în viață sau vor trece cu ușurință peste diverse încercări.

ADVERTISEMENT