Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 20-26 mai. Leii primesc cea mai importantă șansă de până acum

Horoscop Urania pentru săptămâna 20-26 mai. Leii primesc șansa vieții lor, iar Fecioarele ajung să fie asaltate de numeroase oferte.
19.05.2023 | 12:25
Horoscop Urania pentru saptamana 2026 mai Leii primesc cea mai importanta sansa de pana acum
Horoscop Urania pentru săptămâna 20-26 mai. Sursă foto: Libertatea, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 20-26 mai. Ce surprize aduce următoarea săptămână pentru cele 12 zodii? Astrologul Urania spune că unii nativi se află într-un context favorabil, în timp ce alții vor fi mai spontani ca oricând.

Horoscop Urania pentru săptămâna 20-26 mai. Berbecii se fac remarcați

Berbec

Pentru Berbeci, astrologul Urania anunță un moment de afirmare. Acești nativi se vor afla într-un context oficial în care vor putea să acționeze așa cum visau de multă vreme. Practic, Berbecii se vor mobiliza rapid și reușesc să răspundă rapid oricărei provocări care apare.

ADVERTISEMENT

Iar toate aceste lucruri îi vor ajuta să se afirme în fața celor din jur. Urania mai precizează că orice sarcină care trebuie rezolvată se va derula într-un ritm cât se poate de alert în săptămână 20-26 mai 2023.

Taur

Dacă Berbecii se fac remarcați, iată că nici Taurii nu se lasă mai prejos. Acești nativi au chef de schimbări, indiferent de ce presupune acest lucru. Vor să învețe câte puțin din fiecare, în special lucruri utile.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, vor fi momente în care Taurii ajung să își dorească să fie singuri, spune Urania. Nevoia de singurătate și interiorizare se accentuează, iar preocupările lor ar putea fi de asemenea altele, astfel încât golurile vieții afective să fie umplute.

Gemenii, favorizați din punct de vedere financiar

Gemeni

Horoscopul prezentat de Urania pentru săptămâna 20-26 mai aduce vești bune pentru acești nativi. Veselia plutește în aer, iar odată cu ea și spontaneitatea. De asemenea, acești nativi au șansa să fie mai detașați și sunt și favorizați de astre din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Rac

Urania le recomandă Racilor să nu apeleze la prieteni dacă au nevoie de bani. De asemenea, astrologul le mai transmite acestor nativi să nu facă afaceri cu cei apropiați și să fie atenți a orice document, sau act, referitor la anumit sume de bani.

Leu

Acești nativi primesc una dintre cele mai importante șanse de până acum. Conform horoscopului prezentat de Urania pentru săptămâna 20-26 mai, Leii se întâlnesc cu niște persoane cu un statut excepțional.

ADVERTISEMENT

Aceste persoane au șansa să le ofere un sprijin real, care le va fi de mare ajutor în viitor. Potrivit astrologului, acest context este posibil pe fondul intrării Soarelui în zodia Gemenilor, lucru care se întâmplă pe data de 21 mai.

Fecioară

Fecioarele primesc numeroase provocări, dar și oferte din punct de vedere profesional. Toate aceste lucruri le aduc motivație și le determină să muncească mult pentru a ajunge la succesul mult dorit.

Ce provocări aduce următoarea săptămână pentru Capricorni, Scorpioni, sau Pești? Continuarea horoscopului realizat de Urania pentru săptămâna viitoare poate fi citită doar pe Libertatea.

ADVERTISEMENT