Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 20 – 26 martie 2021. Soarele și planeta Venus traversează zodia Berbecului

19.03.2021 | 16:19
Horoscop Urania pentru saptamana 20  26 martie 2021 Soarele si planeta Venus traverseaza zodia Berbecului
ADVERTISEMENT

Urania prezintă horoscopul pentru săptămâna 20 – 26 martie 2021 și anunță că Soarele și planeta Venus vor traversa zodia Berbecului, lucru care va influența și celelalte zodii. 

Astrologul de la Libertatea anunță schimbări importante generate de acest context și unii nativii trebuie să fie prudenți atunci când vine vorba de sănătate, în timp ce alții se confruntă cu probleme în familie.

ADVERTISEMENT

Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale și cum vor fi afectate în perioada vizată.

Horoscop Urania: săptămâna 20 – 26 martie 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

S-ar putea să primești informații esențiale sau să clarifici anumite chestiuni înainte de a lua o decizie. Pot apărea conflicte în timpul unei deplasări scurte cu persoane reprezentante ale legii. Venus intră în zodia ta și îți aduce energie și oportunități de care trebuie să profiți cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Taur

Se poate să fii bulversat la auzul anumitor știri sau vești, pe care trebuie să le verifici înainte să te convingi că sunt reale. Ai un sentiment de nesiguranță în legătură cu oamenii și cu anumite situații, drept pentru care ai tendința de a fi reticent sau nesigur în unele situații.

Gemeni

Luna va tranzita zodia ta și te va ajuta să te mobilizezi rapid și să fii atent la tot ce se întâmpă în jurul tău. Soarele și planeta Venus intră în zodiac Berbecului, lucru care produce o influență asupra relațiilor tale de prietenie și chiar ai putea cunoaște oameni noi cu care să creezi legături. Totodată, pot apărea blocaje și situații dificile.

ADVERTISEMENT

Rac

Soarele din Berbec reprezintă un avantaj pentru tine, întrucât îți oferă o doză de enegie în ceea ce privește contextul profesional. Pe de altă parte, Luna care intră în zodia ta îți amplifică sensibilitatea, lucru care ar putea fi în dezavantajul tău la locul de muncă sau în orice situație socială.

Leu

Relațiile de prietenie ar putea suferi mici tensiuni și diferențe de opinie. Este momentul perfect să oferi un răspuns legat de o activitate profesională sau să dai curs unei invitații. Nu este exclus să intervină probleme minore de sănătate pe fondul alimentației.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Apar noutăți în sfera profesională, poate șansa de a avansa la actualul job sau chiar schimbarea locului de muncă. Relațiile de prietenie devin mai rezervate, fără ca emoțiile să iasă la suprafață. Nativii care suferă de afecțiuni cardio-vasculare, chiar și minore, ar trebui să fie mai prudenți și să evite excesele.

Balanță

Ai câteva confruntări interioare între lucrurile pe care le știai și concluziile la care vei ajunge în final. Relațiile parteneriale vor fi influențate pozitiv de Soarele care intră în zodia Berbecului și ai șansa de a rezolva anumite probleme folosind noi direcții de abordare. Pot apărea confruntări cu prietenii spre sfârșitul intervalului.

Scorpion

Soarele din Berbec este benefic pentru starea ta de sănătate, care se va îmbunătăți considerabil. Se anunță noi proiecte și responsabilități la locul de muncă și nu este exclus să apară și succesul sau rezolvarea unei situații care te-a bulversat. Faci față cu brio la orice schimbare.

Săgetător

Relațiile parteneriale vor suferi mici derapaje, în sensul că ceea ce se spune acum nu este valabil și a doua zi, pentru că apar schimbări frecvente de opinie. Relațiile sentimentale sunt favorizate în această perioadă de Soarele care intră în zodia Berbecului. Este momentul perfect să începi noi proiecte.

Capricorn

Pot apărea probleme de sănătate la nivelul sistemului respirator și a celui locomotor, așa că trebuie să dai dovadă de prudență, mai ales dacă suferi deja de anumite afecțiuni. Planeta Venus din Berbec are o influență asupra zodiei tale și ai tendința de a simți mai multă afecțiune și înțelegere față de oameni.

Vărsător

Vei întâmpina anumite provocări în ceea ce privește sfera comunicării. Ai parte de succes în cazul unor examene sau a unor apariții publice, în timp ce Soarele și planeta Venus îți oferă un impuls creativ. Spre sfârșitul intervalului te poți bucura de un succes sau poți rezolva un anumit conflict.

Pești

Discuți cu rudele pentru a rezolva anumite probleme de familie și nu trebuie să te surprindă reacțiile neașteptate ale celor dragi atunci când îți exprimi opinia. Soaree și planeta Venus care intră înn Berbec te ajută să rezolvi niște situații mai vechi, să găsești soluții cu ușurnță.

ADVERTISEMENT