Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 21 – 27 august 2021. Ce aduce Luna Plină din Vărsător

Horoscop Urania pentru săptămâna 21 – 27 august 2021. Află ce aduce Luna Plină în Vărsător pentru nativi.
20.08.2021 | 14:53
Horoscop Urania pentru saptamana 21  27 august 2021 Ce aduce Luna Plina din Varsator
ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 21 – 27 august 2021. Luna Plină în Vărsător influențează destinul nativilor, care au parte de diverse încercări și momente dificile. Află care sunt previziunile astrologului de la Libertatea pentru nativi.

Horoscop Urania: săptămâna 21 – 27 august 2021. Ce îi așteaptă pe nativi

Berbec

Ar trebui să-ți păstrezi rațiunea și umorul ca să eviți amplificarea unui conflict. Niște probleme din trecut par din nou în viața ta și îți dai seama că trebuie să le rezolvi și să plătești pentru ele. Se rezolvă și niște probleme de sănătate și ai mai multă energie și chef de viață.

ADVERTISEMENT

Taur

Luna Plină în Vărsător cauzează niște situații dificile pentru tine. Analizezi lucrurile și ai speranța că vei afla adevărul sau calea corectă într-o situație.

În plan sentimental predomină rațiunea și logica. Spre finalul intervalului apare stresul, care te poate face să te enervezi repede sau să te plictisești rapid de ceva.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Îți pui întrebări legate de statutul tău actual și te gândești la posibilitatea de a pune în aplicare planuri noi. Simți nevoia de ordine în viața ta, atât la nivel material, cât și moral.

Ai nevoie de liniște și calm, de temperare a pasiunilor și stărilor care îți consumă toată energia. Nu este exclus să apară discuții și certuri.

ADVERTISEMENT

Rac

Luna Plină din Vărsător aduce informații destabilizatoare, conflicte sau decizii luate sub presiunea unor evenimente. Primești în alt mod informațiile în interes personal și face doar deplasări necesare, în scop eficient și precis. Te concentrezi pe chestiunile dificile legate de muncă și relațiile cu cei din jur.

Leu

Apar situații dificile în relațiile parteneriale și ai reacții pe care nu le-ai mai avut înainte. Este important să eviți întâlnirile care presupun discuții legate de un subiect care ar putea degenera rapid. Ai putea spune niște lucruri la care te-ai gândit înainte, dar pe care nu le-ai rostit cu voce tare, din dorința de a convinge, de a te apăra sau intimida.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Apar încercări în sectorul sănătății prin intervenția Lunii Pline din Vărsător. Încerci să înțelegi și să te adaptezi la niște situații noi.

De asemenea, încerci să rezolvi rapid, legal și corect o situație partenerială care îți distrage atenția. Apar șanse de a câștiga niște bani în plus.

Citește previziunile complete pentru celelalte zodii pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT