Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 21 octombrie – 6 noiembrie. Mai multe zodii au de înfruntat provocări

30.10.2020 | 15:35
Horoscop Urania pentru saptamana 21 octombrie  6 noiembrie Mai multe zodii au de infruntat provocari
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Urania pentru săptămâna 21 octombrie – 6 noiembrie vine cu numeroase provocări pentru nativi, care vor avea de înfruntat probleme în viața personală și profesională. 

Astrologul avertizează asupra stării de sănătate și a relațiilor cu cei apropiați. Unele zodii vor reuși să-și rezolve din probleme și să aibă parte de liniște.

ADVERTISEMENT

Află din rândurile de mai jos ce previziuni îți aduc astrele și cum va decurge săptămâna pentru tine.

Horoscop Urania pentru săptămâna 21 octombrie – 6 noiembrie

Berbec

Nativii trebuie să fie atenți atunci când fac afaceri sau în relațiile cu cei din jur. Trebuie să știe să recunoască greșelile, indiferent de natura lor. Vor avea parte de câteva zile monotone, însă după aceea își vor rezolva eventualele probleme din relații.

ADVERTISEMENT

Taur

Luna Plină în Taur le va influența destinul acestor nativi. Este posibil ca relațiile lor personale sau parteneriale să aibă de suferit în această perioadă. Taurii vor înfrunta și o persoană apropiată care a încercat să-i facă rău.

Gemeni

Nativii Gemeni vor avea parte de neliniști interioare și accese de furie vizibile și pentru cei din jur. Se enervează pe orice lucru mărunt și oamenii din jur îi irită. Vor reuși să se redreseze și să-și rezolve problemele cu sine și cu cei din jur.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii trec prin momente dificile în relațiile de prietenie, dar și cea de cuplu este afectată. Vor afla anumite lucruri de la o persoană apropiată și sunt nevoiți să-și schimbe atitudinea față de aceasta. Au parte de tensiuni în viața de cuplu. Spre sfârșitul săptămânii vor reuși să-și rezolve conflictele și problemele.

Leu

Leii vor trece printr-o fază a schimbărilor pozitive și negative legat de aspectele vieții sociale. Între 2 noiembrie (12:00) și până la sfârșitul zilei de 4 noiembrie este perioada perfectă pentru conversații și întâlniri de afaceri. Sănătatea nativilor va fi pusă la încercare din cauza stresului provenit din exterior.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară sunt preocupați de convingerile sau deciziile luate în trecut. De asemenea, aceștia vor fi puși în situația de a lăsa deoparte anumite prejudecăți și să se detașeze de unele lucruri fără sens. Au parte de o deplasare în care se ceartă cu un reprezentant al autorității publice. Simt nevoia de singurătate o perioadă.

Balanță

Balanțele încep săptămâna încercând să rezolve probleme financiare sau materiale și sunt puse în dificultate. Pot avea parte de “surprize” care să schimbe datele unei probleme și chiar strategia sau poziția nativilor față de aceasta. Mulți nativi simt nevoia să plece în călătorie. Află toate informațiile necesare care să-i ajute în luarea unei decizii.

Scorpion

Nativii Scorpion au parte de stări de nesiguranță și teamă. Nu este indicat să înceapă noi afaceri și colaborări dacă nu sunt siguri de persoana respectivă. Vor găsi răspunsurile de care au nevoie și li se vor dezvălui anumite lucruri. Se vor concentra mai greu spre sfârșitul săptămânii, însă vor face totul pentru a-și duce sarcinile la bun sfârșit.

Săgetător

Săgetătorii vor fi încercați de probleme de sănătate și riscă să dezvolte infecții greu de identificat la analize. Trebuie să evite intervențiile chirurgicale, în afara cazului în care este vorba de urgențe. Fără alcool medicamente și anestezii cu efect sedativ. Relațiile la locul de muncă pot fi tulburate, însă vor reveni la normal spre sfârșitul săptămânii.

Capricorn

Este posibil ca nativii Capricorn să-și formeze o părere greșită despre o persoană sau să spună lucruri pe care le-ar putea regreta într-o relație. Vor fi puși în fața unor fapte ce nu pot fi contestate. Se vor gândi la modalități de a genera câștiguri financiare. Vor încerca să rezolve o situație problematică.

Vărsător

Vărsătorii pot descoperi o greșeală în acte comisă de curând sau cu mai mulți ani în urmă. Aceste constatări le v provoacă o stare proastă. Simt nevoia să se distreze, însă nu vor reuși foarte multe din cauza pandemiei. Vor analiza problemele de la locul de muncă și se vor gândi la o rezolvare.

Pești

Este posibil ca nativii Pești să primească vești proaste sau care să-i enerveze la culme. Aceștia vor avea dificultăți în felul în care percep o anumită situație și s-ar putea lăsa fermecați de idealuri stranii și chiar ireale. Ar putea fi dezamăgiți de o pierdere a unei oportunități de învățare.

ADVERTISEMENT