Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 22-28 mai 2021. Ce aduce Luna Plină în Săgetător

Urania a consultat astrele și a aflat care sunt previziunile astrologice pentru intervalul 22-28 mai 2021, perioadă în care are loc un eveniment astral important, și anume Luna Plină în Săgetător.
21.05.2021 | 16:37
Horoscop Urania pentru saptamana 2228 mai 2021 Ce aduce Luna Plina in Sagetator
Horoscop Urania pentru săptămâna 22-28 mai 2021. Ce aduce Luna Plină în Săgetător. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Concret, acest eveniment va avea loc în data de 26 mai, moment care aduce schimbări radicale în viața nativilor. Mai exact, semnele zodiacale vor fi mai flexibile și mai conștiente că vor să se autodepășească.

De asemenea, Luna Plină în Săgetător le potențează nativilor curiozitatea, perioada următoare fiind una care aduce foarte multe lecții de viață pentru majoritatea semnelor zodiacale.

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru intervalul 22-28 mai 2021, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Mai multă grijă pentru felul în care vorbești și te porți cu ceilalți. Posibile piedici sau imposibilitatea de a plăti un onorariu sau o taxă de timbru la timp. Comunicarea și buna înțelegere devin tot mai dificile, asta până în jurul datei de 12 octombrie. Gânduri, analize și decizii radicale luate sub semnul Lunii Nouă în Săgetător.

Taur

Liniște și pace, atât sufletească, cât și la locul de muncă. Săptămâna începe cu reproșuri și acuzații, în spatele acestora putând fii niște strategii de manipulare. Afirmarea sau progresul în plan public sunt blocate până în toamnă. Ostilitate și rigiditate față de ideile noi sau de inovații.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ai o atitudine degajată față de mersul greoi al lucrurilor din jur, însă mai târziu simți nevoia să te exprimi liber. Stres, nervozitate și ostilitate legat de evenimentele care îți complică viața. Se anunță tristețe și gânduri din trecut care pot strica starea de spirit. E momentul să faci o revizuire a convingerilor personale.

Rac

Resemnare și obligații de familie la început de interval astrologic, motiv pentru care trebuie să amâni unele activități. Reproșuri, capricii și nemulțumire față de atitudinea partenerului de viață. Demersurile pe plan financiar sunt îngreunate în următoarele luni. Neîncredere și secretomanie în relațiile parteneriale.

ADVERTISEMENT

Leu

Dialoguri calme și echilibrate, nativii nu trebuie să răspundă provocărilor. Supărare sau motiv de alarmă legat de o chestiune care ține de locuință. Relațiile parteneriale se pot complica din cauza unor divergențe care țin de detalii. Stare de bine și expansiune a sentimentelor spre finalul intervalului astrologic.

Fecioară

Perioadă excelentă pentru bani, dar și un spirit critic extrem de ascuțit. Pot reveni niște simptome care țin de domeniul trecutului. Situații speciale la locul de muncă, unde capacitățile tale pot fi limitate. E momentul să te dedici cu mai multă tragere de inimă activităților care îți fac plăcere.

ADVERTISEMENT

Horoscopul Urania, integral, pentru săptămâna 22-28 mai 2021 poate fi citit numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT