Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 23 – 29 ianuarie 2021. Sănătatea unor nativi are de suferit

22.01.2021 | 18:21
Horoscop Urania pentru saptamana 23  29 ianuarie 2021 Sanatatea unor nativi are de suferit
ADVERTISEMENT

Urania a dezvăluit care sunt previziunile astrologice pentru intervalul 23 – 29 ianuarie 2021 și se anunță o perioadă plină de încercări și situații neprevăzute în destinele nativilor. 

De asemenea, astrologul de la libertatea.ro este de părere că sănătatea unor zodii va avea de suferit, așa că trebuie să fie mai atenți și să facă schimbări în stilul de viață.

ADVERTISEMENT

Previziunile pentru fiecare dintre cei 12 nativi sunt detaliate în rândurile de mai jos. Află de la Urania cum va fi următoarea perioadă pentru toate zodiile.

Horoscop Urania pentru săptămâna 23 – 29 ianuarie 2021

Berbec

Ai nevoie să comunici cu o anumită persoană pentru a stabili niște detalii. Ai parte de o comunicare eficientă cu cei din jurul tău. Vor exista deplasări scurte sau undeva în apropiere și te ocupi și de diverse activități gospodărești. Ambiția și spiritul competitiv îți vor marca ultimele zile din acest interval. Atenție la relațiile de prietenie!

ADVERTISEMENT

Taur

Trebuie să-ți schimbi stilul de viață dacă vrei să ai parte de împlinire pe plan social și profesional. Ai de luat o decizie importantă, motiv pentru care reflectezi asupra ei și ai nevoie de timp pe cont propriu. Nu lipsesc nici tensiunile din cadrul familiei, care vor avea o influență semnificativă asupra ta.

Gemeni

Deși începi săptămâna cu o stare de oboseală și lipsa chefului de muncă, reușești să găsești soluții chiar și pentru cele mai complicate probleme. Dai dovadă de pridență atunci când vine vorba de cheltuieli și ai numeroase idei inovative.

ADVERTISEMENT

Rac

Îți reîncarci bateriile și reușești să îți dai un restart la nivel psihic. Un eveniment ar putea influența partea financiară, fie că este vorba de banii munciți de tine sau de cei pe care ți le datorează alte persoane sau instituții. Nu sunt excluse situațiile neprevăzute, fie că sunt pozitive sau negative.

Leu

Ai parte de stuații solicitante din punct de vedere psihic, ședințe sau întâlniri care nu se vor termina fără ca cineva să fie deranjat, o persoană cu care ești în relații bune. Simți că ai obosit și ai nevoie de odihnă și de schimbări în regimul alimentar. Vei avea mai multă energie spre sfârșitul intervalului.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Relațiile de pietenie au parte de mai multă grijă și atenție, mai ales pentru cei care au intrat recent în anturajul tău. Te detașezi de cei din jurul tău și nu simți nevoia de a face confesiuni. Sănătatea ar putea avea de suferit, mai ales pentru cei care suferă de anumite boli.

Balanță

Te bucuri de o situație mai bună în plan financiar pentru că ai reușit să rezolvi o situație. Nu vrei să ieși în evidență la locul de muncă și preferi să rămâi în umbră, să mai aștepți momentul când îți vei prezenta proiectele. rebuie să ai o atitudine directă și să le spui celor apropiați ce te deranjează la ei. Situații neprevăzute spre sfârșitul intervalului.

Scorpion

Dificultăți și neînțelegeri legate de negocieri. Nu vrei să faci schimbări legate de anumite obiceiuri și valori și preferi să rămâi la cele de acum. Au loc tensiuni în familie, iar rudele îți impun anumite condiții. Sunt șanse să evoluezi în plan social, poate te afirmi în cercul de prieteni.

Săgetător

Prima parte a intervalului este marcată te conflicte și tensiuni cu colegii de la locul de muncă. Te bucuri de înțelegere și armonie în relația cu persoana iubită. Se poate să primești niște vești care să-ți provoace un șoc sau să ai parte de o situație dificilă. Este posibil să apară deplasări care nu pot fi amânate.

Capricorn

Nu suporți anumite lucruri legate de o persoană și ai o atitudine rece față de manifestările acesteia. O decizie importantă pe care ai luat-o recent ar putea avea o influență majoră asuăra viitorului apropiat și trebuie să te gândești și la alte rezolvări pentru aceată situație.

Vărsător

Începi săptămîna cu activități legate de casă și familie. Iei în calcul ideea de a-ți schimba regimul alimentar și de a trece la unul drastic din cauza unor probleme de sănătate. Ai mai multă grijă la relațiile de la locul de muncă pentru că nu vrei să fie afectate. Ar putea apărea conflicte în relațiile parteneriale.

Pești

Discuțiile și provocările unei anumite persoane îți oferă un adevărat test de răbdare. Trebuie să ai grijă dacă ai de fpcut deplasări pentru că pot apărea situații neprevăzute. Te bucuri de liniște în relația cu partenerul de viață. Evită excesele și ai mai multă grijă la sănătate.

ADVERTISEMENT