Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 23 – 29 octombrie 2021. Provocări pentru nativii zodiei Leu

Horoscop Urania pentru săptămâna 23 – 29 octombrie 2021. Nativii Leu vor avea parte de provocări în această perioadă.
22.10.2021 | 13:43
Horoscop Urania pentru saptamana 23  29 octombrie 2021 Provocari pentru nativii zodiei Leu
ADVERTISEMENT

Urania prezintă horoscopul pentru săptămâna 23 – 29 octombrie 2021. Soarele va traversa zodia Scorpionului, iar acest context astral îi va afecta pe nativi în diferite moduri.

Află care sunt previziunile astrologului de la Libertatea pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop Urania pentru săptămâna 23 – 29 octombrie 2021. Ce se întâmplă cu nativii

Berbec

Vor exista provocări legate de bani pentru nativii acestei zodii în prima parte a zilei de 23. Soarele va intra în zodia Scorpionului, tranzit care va cauza neînțelegeri pe fondul unor decizii sau inițiative nedrepte pentru nativ.

ADVERTISEMENT

În zilele de 28 și 29 noiembrie, Berbecii vor simți nevoia să facă ce-și doresc, sperând că se vor simți mai bine dacă practică anumite activități fizice. Și activitățile legate de relațiile personale și sociale le-ar putea oferi o stare de bine.

Taur

La începutul perioadei, nativul Taur va analiza anumite aspecte înainte de a lua o decizie. Soarele din zodia Scorpionului va afecta sectorul relațiilor parteneriale.

ADVERTISEMENT

Astfel, relația cu persoana iubită sau cu partenerii de afaceri ar putea fi afectată de sentimente de neîncredere, invidie sau nemulțumire. De asemenea, Taurii au tendința de a manipula atunci când vine vorba de afaceri.

Apar niște informații legate de bani, însă acești nativi nu ar trebui să aibă încredere doar în vorbe, fără dovezi concrete. Ultimele două zile ale acestui interval vor fi dificile, starea de spirit a acestor nativi fiind una negativă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Soarele care tranzitează zodia Scorpionului va influența starea de sănătate a acestor nativi, astfel că pot apărea probleme. Acest context astral este favorabil pentru rezolvarea problemelor legate de muncă și salariu, care trebuie abordate cu calm, fără conflicte.

Luna va străbate zodia Gemenilor, iar acești nativi vot fi mai deschiși către noi informații, însă vor avea parte și de o perioadă instabilă, în care nu pot fi luate decizii majore.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii vor simți nevoia să apeleze la o persoană competentă și de încredere pentru a desfășura o activitate. Soarele care intră în zodia Scorpionului va intensifica trăirile în plan sentimental pentru nativii acestei zodii, iar emoțiile vor fi mai profunde.

Pot fi mai exigenți, posesivi și geloși în relațiile cu cei dragi, fie că este vorba de membrii familiei sau de persoana iubită. Cei vulnerabili vor avea momente de slăbiciune. Între 28 și 29 octombrie, nativii vor veni cu argumentele potrivite pentru a rezolva o situație pe care o găsesc nedreaptă sau lipsită de logică.

Leu

Nativii zodiei Leu vor fi mai solicitați în prima zi a intervalului menționat, iar Soarele care tranzitează zodia Scorpion vizează sectorul familiei și cu trecutul aflat la baza formării lor personale (țara, limba, obiceiurile etc.). Pot apărea conflicte cu rudele sau o criză de conștiință.

În intervalul 28 – 29 octombrie, Luna va traversa zodia Leului, iar nativii acestui semn zodiacal vor avea mai multă energie, ambiție, curaj și determinare în relațiile parteneriale pe care încearcă să le controleze.

Fecioară

Fecioarele se vor concentra foarte bine în prima parte a zilei de 23 octombrie, atunci când sunt nevoite să ia o decizie importantă. Soarele care intră în zodia Scorpionului va afecta „sectorul comunicării, al informațiilor, al veștilor și al dialogului”, spune astrologul Urania.

Nativii vor simți nevoia de aprofundare, dar și aceea de a verifica orice informație legată de o activitate sau o preocupare. De altfel, va exista și o neîncredere în informațiile pe care le aud. Apar situații neclare în plan profesional.

Horoscopul integral pentru perioada 23 – 29 octombrie, realizat de Urania, poate fi citit integral pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT