Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 24 – 30 aprilie 2021. Taurii au nevoie de o relație

23.04.2021 | 16:38
Horoscop Urania pentru saptamana 24  30 aprilie 2021 Taurii au nevoie de o relatie
ADVERTISEMENT

Urania prezintă horoscopul pentru săptămâna 24 – 30 aprilie 2021 și vine cu vești bune pentru unii nativi, dar și situații tensionate pentru alții, care sunt nevoiți să traverseze perioade de stres și conflicte cu cei din jur. 

Totodată, unele zodii trebuie să fie atente atunci când vine vorba de sănătate și să nu ignore semnele, chiar dacă nu pare ceva foarte grav.

ADVERTISEMENT

Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile astrologului de la Libertatea pentru următorul interval și vezi ce planuri au astrele pentru fiecare dintre cei 12 nativi.

Horoscop Urania: săptămâna 24 – 30 aprilie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Este posibil să apară preocupări legate de situația financiară sau găsirea unor activități care să-ți aducă surse suplimentare de venit. Relațiile parteneriale merg bine, dar numai dacă dai dovadă de înțelegere față de interlocutori. Simți nevoia să-ți aperi o anumită convingere și nu vrei nici în ruptul capului să o schimbi.

ADVERTISEMENT

Taur

Simți nevoia să ai parte de mai multă stabilitate în plan emoțional, să ai o relație sentimentală și să rezonezi cu partenerul tău pe mai multe planuri. Încerci să eviți tensiunile de la locul de muncă. Pot exista și momente dificile în relația cu partenerul, poate certuri sau despărțiri. Spre sfârșitul intervalului te confrunți cu un conflict interior.

Gemeni

Ai nevoie de relaxare, de o evadare din rutina zilnică, să faci niște activități plăcute, dar care nu necesită un mare efort. Este posibil să apară probleme de sănătate pentru unii nativi, care trebuie să fie atenți chiar și la cele mai mici simptome. Pot apărea conflicte la locul de muncă sau altele se pot accentua.

ADVERTISEMENT

Rac

Te așteaptă o perioadă aglomerată și vrei să te detașezi de toate, inclusiv de treburile casnice sau de familie, pe care le amâni. Nu este exclus să te lași dus de val, să faci ceea ce simți în această perioadă, dar este recomandat să nu iei decizii sub influența nervilor. Pot apărea tensiuni și la nivelul relațiilor parteneriale.

Leu

Dai dovadă de prudență în ceea ce privește cheltuielile, iar acasă și în familie nu va fi o atmosferă tocmai confortabilă. Pot apărea conflicte, lipsa de solidaritate sau, în cel mai rău caz, dezamăgirea provocată de constatarea unui comportament duplicitar al unui apropiat. Trebuie să ai grijă, pot apărea și probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ar putea apărea schimbări legate de muncă și de salariul tău, motiv pentru care simți nevoia să fii mai precut cu veniturile și economiile tale. E bine să-ți faci mai multe planuri pentru când vor fi puse aceste măsuri în aplicare. Este posibil să intri, fără voia ta, într-un conflict, indiferent de care ar fi natura acestuia.

Citește mai departe pe libertatea.ro și vezi care sunt previziunile pentru zodia ta.

ADVERTISEMENT