Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 24-30 decembrie 2022. Gemenii vor rezolva probleme financiare

Horoscop transmis de Urania pentru intervalul 24-30 decembrie 2022. Zodiile se vor confrunta cu situații provocatoare spre final de an.
23.12.2022 | 15:01
Horoscop Urania pentru saptamana 2430 decembrie 2022 Gemenii vor rezolva probleme financiare
Horoscop transmis de Urania pentru ultima săptămână din 2022. Sursa foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

Previziunile astrologului Urania pentru săptămâna 24-30 decembrie 2022. Ce se întâmplă cu nativii pe final de an?

Horoscop transmis de Urania pentru finalul lui 2022. Ce vești primesc nativii

Ultima săptămână din 2022 pune zodiile din nou în fața unor situații provocatoare, care le vor scoate din zona lor de confort.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii vor fi în centrul atenției în intervalul 24-30 decembrie 2022. Vor fi, totodată, și o gazdă importantă pentru o serie de persoane care le vor trece pragul locuinței.

Vor da din nou dovadă de maturitate, așa cum au făcut până acum și ar putea stârni iar mici nemulțumiri printre apropiați, dar mai târziu aceștia le vor da dreptate.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii, în schimb, în perioada precizată de astrologul Urania vor medita foarte mult. Vor reflecta meticulos față de anumite evenimente din familie și vor lua hotărâri importante.

Deși își doresc să scape de anumite persoane toxice din jurul lor, în continuare le va fi greu să ia decizii  care vizează îndepărtarea față de acestea.

ADVERTISEMENT

Între 25 și 27 decembrie vor avea parte de o reușită profesională. Vor da lovitura și vor uimi pe toată lumea, mai ales pe colegii de serviciu.

Gemeni

O chestiune financiară va plana în viața Gemenilor. Le va crea mici probleme, dar vor trece ușor peste ea și vor porni cu mare optimism către 2023. Unii Gemeni muncesc de sărbători, dar după au nevoie de o pauză binemeritată.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii vor fi afectați în relațiile de parteneriat cu persoane din cariera lor. Ar putea apărea mici conflicte, dar vor fi depășite ușor.

Leu

Leii ar putea avea probleme de sănătate. Starea organismului va fi una șubredă din cauza vremii nefavorabile. Li se recomandă acestor nativi să stea departe de frig.

Fecioară

Fecioarele vor fi incerte în legătură cu atitudinea față de anumite situații. Nu știu dacă să-și dea frâu liber sentimentelor sau să se abțină pentru a nu crea impresii greșite.

Mai multe informații despre Fecioară și restul semnelor zodiacale se pot afla de pe Libertatea.

ADVERTISEMENT