Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 24-30 iulie 2021. Perioadă cu schimbări pentru nativi

Urania a consultat astrele și a aflat care este horoscopul pentru săptămâna 24-30 iulie 2021. Potrivit astrologului, următoarea perioadă este marcată de mai multe evenimente astrologice care pun mare accent pe zodii.
23.07.2021 | 15:45
Horoscop Urania pentru saptamana 2430 iulie 2021 Perioada cu schimbari pentru nativi
ADVERTISEMENT

Luna Plină în Vărsător din 24 iulie aduce schimbări importante în viața celor 12 semne zodiacale, în timp ce Mercur va tranzita zodia Leu. Un alt fenomen astrologic are legătură cu perechea redutabilă Saturn/Jupiter în Vărsător, care nu vine cu mâna goală.

De asemenea, Mercur va intra în zodia Leului, pe 28 iulie, și, alături de Soare, va face, până pe 12 august, opoziții cu planetele din Vărsător, Saturn și Jupiter. Pe 29 iulie Marte intră în zodia Fecioarei, unde va sta până pe 15 septembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru intervalul 24-30 iulie 2021, pentru fiecare nativ la rând

Berbec

Responsabilități speciale sau dificil de dus la îndeplinire în plan profesional, în prima parte a zilei de 24 iulie. Ulterior, se pune accent pe relații care pot fi tulburi sau pot aduce îngrijorare și nemulțumire. Ai tendința să te detașezi de tot ce-ți provoacă nemulțumire și simți nevoia de odihnă și izolare.

Începând cu data de 28 iulie, datorită lui Mercur din zodia Leu, se anunță exigență și exagerări față de ceilalți. Se imprimă o tentă de orgoliu și de vanitate în relațiile sentimentale, dar a doua zi lucrurile sunt concentrate pe abordarea unor activități practice, profesionale.

ADVERTISEMENT

Taur

Gândurile tale devin mai limpezi și reușești să nu te mai complici. În perioada 24-26 iulie se conturează o activitate influențată de Luna Plină în Vărsător. Relațiile de prietenie îți pot aduce mulțumire sufletească și plăcere, cât și colaborare cu cineva care are interese comune.

Mercur va intra în zodia Leului în dimineața zilei de 28 iulie, fapt care va schimba tonul, dar și conținutul dialogurilor între părinți și copii până pe 12 august. Se pune problema impunerii voinței și autorității uneia dintre părți. Relațiile sentimentale sunt pragmatice.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Posibilă grijă fiscală sau materială. Universul gândurilor și al deciziilor esențiale este influențat de Luna Plină în Vărsător. E nevoie să faci o schimbare majoră în viața ta și să te ghidezi de acum înainte pe alte premise, valori și repere socio-profesionale.

Jupiter, aflat în mișcare retrogradă, revine în zodia Vărsătorului, pe 29 iulie, unde stă pentru următorii 12 ani.  Fenomenul astrologic aduce numeroase modificări ale reperelor existențiale ce păreau până mai ieri sigure. Sectorul comunicării, învățării și deplasărilor este influențat de Mercur din zodia Leu.

ADVERTISEMENT

Rac

Dialoguri cu persoane antipatice sau întâlniri oficiale, fără însă a rezolva problema de fond. Posibile evenimente surpriză care te fac să te redresezi din mers, în timp ce direcțiile pe care le iau relațiile interumane sau cu instituțiile se vor modifica rapid.

Se anunță trăiri speciale în contextul participării la anumite evenimente culturale sau artistice. Planul atitudinii financiare ori deciziile profesionale ce țin de salariu vor ajunge pe primul loc perioada asta. Procesul de învățare este mai accentuat.

Leu

Activitatea de la locul de muncă poate fi tulburată de o situație specială. Dialogurile, impresiile și mesajele alarmante vor fi destabilizate de Luna Plină din Vărsător din 24 iulie. Câteva zile mai târziu relațiile parteneriale vor fi mai bune și se vor menține așa până la finalul anului.

Trebuie să te aștepți la confruntări sau ieșiri ale unor parteneri de afaceri sau tovarăși de viață. Stai excelent la capitolul financiar și nu mai ai durerile de cap de până acum. Chestiunile personale vor fi abordate cu mai multă fermitate și argumente.

Fecioară

Context mai puțin semnificativ pentru viața sentimentală, nu te mai emoționezi la fel de mult ca altădată. Sectorul sănătății trebuie să fie în vizorul tău pentru că pot exista ceva probleme în acest sens. Posibile surprize neplăcute și la locul de muncă prin impunerea unor anumite reguli.

Între 26 și 28 iulie relațiile parteneriale sunt corecte, discrete și politicoase, ulterior concentrarea ta axându-se pe o problemă de ordin bănesc. Pe 29 iulie,Marte va intra în zodia Fecioarei, până pe 15 septembrie, fapt care aduce energie, motivație, hărnicie și metodă în abordările practice.

Horoscopul Urania și previziunile complete pentru perioada 24 – 30 iulie 2021 pot fi citite numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT