Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 24-30 octombrie 2020. Scorpionii află un adevăr neașteptat

23.10.2020 | 12:54
Horoscop Urania pentru saptamana 2430 octombrie 2020 Scorpionii afla un adevar neasteptat
ADVERTISEMENT

Horoscop prezentat de Urania pentru perioada de 24 și până pe 30 octombrie 2020 ar putea să îi surprindă pe nativii zodiacului european.

Astrologul Urania a prezentat și în această vineri schimbările ce vor avea loc în viețile nativilor din horoscop. Previziunile sunt neașteptate în cazul unor zodii care pot alege chiar să ia viața de la capăt.

ADVERTISEMENT

Previziunile în cazul fiecărei zodii pot fi consultate în continuare. Este o perioadă ce le va fi benefică însă zodiilor de apă, potrivit celor de la libertatea.ro.

Horoscop Urania pentru intervalul 24-30 octombrie. Schimbări neașteptate pentru Scorpioni

Berbec

Berbecii pot avea răgazul necesar în aceste zile să își pună toate ideile cap la cap, pentru o eventuală negociere. Ar putea fi vorba despre o discuție pe care o așteptau de ceva vreme și în care ar putea face lumină, alături de partenerii lor de afaceri.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii pot avea parte în intervalul de 24-30 octombrie parte de anumite tensiuni, chiar și la locul de muncă. Vor experimenta foarte multe neplăceri, dar pe care le pot soluționa repede, dacă nu vor amplifica conflictul în care se vor regăsi.

Gemeni

Gemenii trebuie să se întrebe în cine pot avea încredere, în această perioadă, pentru că lumea lor pare să fie dată peste cap. Vor ajunge la urechile lor anumite zvonuri, posibil despre o persoană apropiată, însă nu trebuie să se încreadă în toate vorbele auzite. Totodată, ar fi bine să nu își pună la îndoială cunoscuții, mai ales în astfel de situații.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii nu se vor da în lături și își vor aplica metodele proprii. Totodată, viziunea de viață a acestui nativ ar putea să îi influențeze și pe alții ăn mod benefic. De aceea le este recomandat să nu ezite atunci când simt că pot să ajute.

Leu

Pentru nativul Leu, perioada ce urmează și până la final de octombrie va fi una care îi avantajează pe deplin. Ar putea face în așa fel încât să studieze în condiții speciale, fiind un aspect pe placul lor. Trebuie să aibă însă grijă și la viața de familie, pe care ar putea să o neglijeze fără să aibă habar de acest detaliu.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele se simt mai deschise ca oricând să comunice, mai ales cu partenerii lor de afaceri de la care vor primi foarte multe vești bune. Ar putea soluționa un incident care le deranja și vor face față cu brio situațiilor neprevăzute ce pot să apară.

Balanță

Balanțele vor să se asigure că au asigurat viitorul zilei de mâine, după ce la locul lor de muncă au fost aplicate multe schimbări. Vor avea parte de câteva dezamăgiri pentru că nu întotdeauna socotelile se potrivesc, dar ar putea avea parte și de o mare surpriză plăcută.

Scorpion

Scorpionii pot întâmpina mai multe probleme de sănătate, de aceea trebuie să aibă grijă la toate detaliile din viața lor. De asemenea, unii nativi pot afla un adevăr la care nici nu visau și care să îi ajute să încheie un cerc important, prin care să își găsească liniștea.

Săgetător

Săgetătorii dau dovadă că s-au maturizat ceva mai tare și se implică în dialoguri foarte interesante, ce pot duce chiar la colaborari de lungă durată. Vor putea efectua și mai multe călătorii scurte, neprevăzute, dar prin care să își consolideze relațiile de la locul de muncă.

Capricorn

Capricornii vor să se reprofileze și ar putea face acest lucru și dacă vor primi încurajările mult visate din partea celor dragi. Acest detaliu nu întârzie să apară, iar acești nativi pot fi ajutați să își urmeze pasiunea.

Vărsător

Vărsătorii se pot face remarcați în societate, dar acest lucru poate să vină la pachet și cu anumite tensiuni pe care le provoacă. Trebuie să se gândească de mai multe ori înainte să acționeze pentru a nu risca să supere pe cineva.

Pești

Peștii își pot face dreptate la nivel de justiție și este vorba chiar despre un răspuns ce vine în favoarea lor. Acești nativi s-au regăsit de ceva vreme în mijlocul unui proces minuțios, dar pentru care în sfârșit se va decide o concluzie.

ADVERTISEMENT