Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 24-30 septembrie 2022. Gemenii, epuizați la locul de muncă

Horoscop transmis de astrologul Urania pentru intervalul 24-30 septembrie 2022. Ce se întâmplă cu zodiile în această perioadă.
23.09.2022 | 13:01
Horoscop Urania pentru saptamana 2430 septembrie 2022 Gemenii epuizati la locul de munca
Horoscop Urania. Ce se întâmplă cu zodiile în perioada 24-30 septembrie 2022. Sursa foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

Urania a venit cu noi vești pentru zodii, valabile pentru săptămâna 24-30 septembrie 2022. Urmează o perioadă provocatoare pentru nativi.

Horoscop Urania pentru săptămâna 24-30 septembrie 2022. Ce îi așteaptă pe nativi

Berbecii vor depune un efort intelectual, iar Gemenii vor fi epuizați la locul de muncă, sunt o parte dintre predicții. Află din rândurile următoare ce ți-au rezervat astrele.

ADVERTISEMENT

Berbec

Acești nativi vor face mult efort intelectual și își vor pune viața în ordine. Totul în jurul lor va căpăta sens și lucrurile vor merge în direcția bună.

De altfel, apar preocupări în legătură cu alimentația sănătoasă și sportul. Berbecii vor conștientiza cât sunt de importante.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii se vor preocupa de buna creștere a copiilor. Îi vor învăța lucruri noi, vor face teme împreună cu ei și vor lua atitudine față de situațiile care li se par incorecte la școală.

Gemeni

Gemenii se vor suprasolicita la locul de muncă, încât se vor simți epuizați. Nu este exclus să apară discuții tensionante, iar starea lor de sănătate să se deterioreze.

ADVERTISEMENT

În plan amoros situația va fi mai plăcută. Sentimentele de iubire se vor întări.

Rac

Racii pierd o șansă importantă. Vor rata ocazia de a prinde un job pe care și l-au dorit și vor întâmpina dificultăți administrative.

Leu

Leii vor revizui multe documente, din cauza unei persoane care a încurcat multe cifre. Așadar, urmează o săptămână cu contabilitate.

ADVERTISEMENT

Totodată, va fi o perioadă în care își vor satisface o dorință de mult timp visată. Prin casă vor amenaja și vor face ca lucrurile să arate impecabil.

Fecioară

Fecioarele vor fi foarte atente la organizarea unui eveniment. Nu vor ca ceva să le scape și să nu iasă conform planurilor sale.

Luna Nouă în Balanță va influența cele două case ale banilor și ale câștigurilor materiale. Așadar, mare atenție și la această situație. Horoscopul integral se poate citi în continuare pe Libertatea.

ADVERTISEMENT