Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 25 iunie-1 iulie. Ce schimbări aduce Luna Nouă în Rac

Horoscop Urania pentru săptămâna 25 iunie-1 iulie. Luna Nouă în Rac aduce schimbări în viața nativilor. Previziunile complete ale celebrului astrolog.
24.06.2022 | 13:10
Horoscop Urania pentru saptamana 25 iunie1 iulie Ce schimbari aduce Luna Noua in Rac
Horoscop Urania pentru săptămâna 25 iunie-1 iulie. Foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 25 iunie- 1 iulie 2022. Celebrul astrolog a dezvăluit care sunt previziunile pentru perioada avizată. Luna Nouă în Rac va produce schimbări în viața nativilor.

Horoscop Urania pentru săptămâna 25 iunie-1 iulie 2022. Ce îi așteptă pe nativi

Berbec

Reprezentanții zodiei Berbec trec printr-o perioadă benefică pentru toate tipurile de comunicare, formare, învățare, exprimare liberă, întâlniri, scurte deplasări.

ADVERTISEMENT

Nativii se vor simți liberi pentru a ieși din zona de confort și a încerca ceva nou, care este provocator, modern și interesant.

Taur

Nativii Taur vor descoperi că se află în niște situații care au fost abordate sau înțelese greșit. Vor exista și reacții disproporționate în fața acestor constatări.

ADVERTISEMENT

Unii reprezentați ai acestei zodii pot avea parte în această perioadă de clipe de nesiguranță și stres fără a putea identifica o cauză exactă a acestor stări.

Gemeni

Nativii vor depune efort pentru a-și păstra cumpătul și a rămâne concentrați în situații de criză. Pot afla că au fost mințiți sau înșelați, iar aceste lucruri le vor destabiliza încrederea investită până în acest moment într-un anumit proiect.

ADVERTISEMENT

Între 26 și 28 iunie, Gemenii vor avea o stare psihică bună. Se vor simți eliberați de griji și vor avea o atitudine pozitivă și relaxată.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor fi hipersensibili în această perioadă. Cu toate acestea, vor și mai atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor, iar intuiția li se va accentua. Nativii se vor detașa de factorii de stres și vor fi dispuși să facă față schimbărilor.

ADVERTISEMENT

După 28 iunie, Luna Nouă în această zodie le va oportunitatea reprezentanților să trăiască sentimente intense. Unii vor avea vise premonitorii.

Leu

Leii vor avea parte de tulburări ale echilibrului profesional. Se ivesc situații care îi vor obliga pe nativi să se reorienteze.

Între 26 și 28 iunie, apar discuții cu prietenii despre posibilitățile de petrecere a timpului liber, petreceri, agape, activități menite destinderii și relaxării.

Fecioară

Luna Nouă va face conjuncție cu cu Luna Neagră și, împreună cu Soarele, acestea fac trei cuadraturi cu Jupiter, din Berbec (sectorul banilor), ceea însemnă că în viața Fecioarelor vor interveni multiple dezamăgiri sau motive de supărare, majoritatea cauzate de interesele financiare.

Horoscopul integral al astrologului Urania, pentru săptămâna 25-1 iulie 2022, poate fi citit pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT